Henk
98% beveelt Autobanden Prijsvechter aan!
Snel geleverd en goedkoop ook nog eens. Helemaal TOP en BLIJ Ik bestel hier altijd raad het iedereen aan tot de volgende keer 👍🏼
Fxdhvcvb
5 januari besteld 14 januari ontvangen. Ik snap best dat het langer heeft geduurd met bezorgen ivm sneeuw. DPD is zelf nog wel traag. 3x aangegeven dat ze langs zijn geweest. Heb nooit een melding ontvangen dat ik een levering heb gemist. Autobanden prijsvechter hoef je niet te bellen ze nemen toch niet op beste is om te mailen of te appen. Prijs is wel het goedkoopste wat ik kon vinden online.
Redelijk
Goede koop, alleen jammer dat de levertijd lang was. Dit kwam door de eerste week van januari en de sneeuwval.
Waardeloos. Afspraken worden niet nagekomen, mailtje kloppen niet en ze nemen nooit maar dan ook nooit de telefoon op. Tip; zoek een ander bedrijf!
De banden binnen 2 dagen afgeleverd bij montagepunt. Bij de montagepunt waren niet correct qua prijs, maar de Autobanden Prijsvechter heeft te veel betaald bedrag netjes op mijn rekeningnummer betaald. En de banden (Micheline cross 2) waren maar paar weken oud (35/25). Ik ben erg tevreden met dit bedrijf. Mijn complimenten, top!
Prima service
Snel en eenvoudig bestellen. Bestelling was binnen een week geleverd. Prijs zeer gunstig
Snelle levering, goede prijs en uitstekende kwaliteit
Prima, snelle levering.
Makkelijke keuze, snelle levering.
Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling en een prima prijs kwaliteit verhouding.
Autobanden Prijsvechter verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Autobanden Prijsvechter heeft de volgende resultaten bereikt:
Redelijk
Prima service
Snelle levering, goede prijs en uitstekende kwaliteit
Prima, snelle levering.
Makkelijke keuze, snelle levering.
Autobanden Prijsvechter heeft de volgende resultaten bereikt:
Autobanden Prijsvechter