Bart Bouwmans
Positief, uitstekende communicatie rondom levering.
- Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.
- N.v.t.
- Sterke punten
- Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering
98% beveelt Autobanden Prijsvechter aan!
Voordelige banden met prima communicatie
Top ervaring
Echt heel beroerd
Levering werd aangekondigd zonder vervolg
Goede prijs, snelle levering
Eenvoudig mijn bandenkeus kunnen maken (door verschillende banden te vergelijken.
De juiste band voor een eerlijke prijs
Bestellen en webshop =top. Leveren en bezorgen =drama.
Prima gelukt met de bestelling moest wel even wachten tot de banden bij het montage bedrijf werden geleverd
Allemaal netjes verzorgd
Geen 2 dagen levertijd zoals aangegeven maar 5
Prima goede service
De banden zijn uiteindelijk gekomen.. maar ik probeerde telefonisch steeds contact te krijgen.. maar tevergeefs! Erg slecht vind ik dat.
Prima, vlotte levering, geen problemen
Autobanden Prijsvechter verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Autobanden Prijsvechter heeft de volgende resultaten bereikt:
Echt heel beroerd
Levering werd aangekondigd zonder vervolg
Goede prijs, snelle levering
De juiste band voor een eerlijke prijs
Bestellen en webshop =top. Leveren en bezorgen =drama.
Allemaal netjes verzorgd
Geen 2 dagen levertijd zoals aangegeven maar 5