Peter
- Netjes geholpen
- Aangekochte auto
- Audi. A 3
Zeer netjes geholpen ben zeer tevreden
Heel goed geholpen bij Auto Roelofs! Ze hanteren eerlijke prijzen en handelen keurig.
Super Service! Vriendelijk, eerlijk en denken graag mee, voor de tweede keer een super auto! Bedankt!
Prettig contact. Eerlijk, open en zeer servicegericht en meedenkend.
Fijne ervaring gehad, communicatie was duidelijk en vriendelijk, het aankoopproces verliep soepel, ze nemen de tijd voor je en komen afspraken na zeker een aanrader!
Top!
prima bedrijf al onze tweede auto van hun goede en vriendelijke service direct test gereden en gekocht een aanrader bedankt heren
Zeer goede service en vriendelijk personeel.
Wát een geweldig autobedrijf! Groot aanbod in elke prijsklasse. Wij zijn superblij met onze auto! Aanrader!
Zeer goede ervaring met vriendelijk personeel. Goed geholpen en snelle afhandeling. We konden de auto direct meenemen. Mijn volgende auto koop ik zeker daar weer
Erg prettige service en snel geholpen. Alle medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Zelfs bij het stellen vragen en niet direct antwoord, zijn we nog dezelfde dag teruggebeld.
Positief verrast.
Vriendelijk en kundig personeel
Zeer slecht
Top bedrijf, super vriendelijke medewerkers Goeie service. Heb daar een nieuwe auto gekocht wordt daar super goed geholpen.
Auto-roelofs.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Auto-roelofs.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Auto-roelofs.nl
Donk 20A
5995 PM Kessel
Zeer netjes geholpen ben zeer tevreden
Prettig contact. Eerlijk, open en zeer servicegericht en meedenkend.
Top!
Zeer goede service en vriendelijk personeel.
Positief verrast.
Vriendelijk en kundig personeel