Mike
- Netjes, eerlijk
- Aangekochte auto
- Suzuki Vitara
Erg fijn om zaken mee te doen
Op zich prima ervaring. Verkoper reageert snel, vriendelijk, 2 probleempjes werden gemaakt. Enigste wat ik niet netjes vind, ik koop de auto voor de vraagprijs wat op de website staat. Er wordt mij gevraagd of ik interesse heb ik extra garantie paketten, wat ik aangeef dat niet te willen omdat ik volgens de wet gewoon recht heb op garantie, dat er vervolgens een factuur wordt opgemaakt waarin een duurdere prijs komt te staan dan waarmee geadverteerd werd, en korting gegeven tot aan de vraagprijs en met de text dat ik de garantie afkoop en geen recht daarop heb. Ik heb zelf nog nooit eerder een auto gekocht maar hier werd mij door mensen met kennis wel op gewezen dat dit niet netjes is gedaan. Maargoed, hoop dat de auto blijft functioneren zoals het hoort dan hoeft dit geen probleem te worden.
Zeer goed goed geholpen
Onze ervaring is goed
Onlangs een auto aangeschaft. Contact over eigen auto mbt inruil was open en eerlijk. Er was genoeg tijd en ruimte om vragen te stellen, proefrit werd ruim ingepland. Na aanschaf van de auto bleek er helaas een klein defect te zijn. Hier werd snel op ingespeeld en is snel verholpen.
Een fijn bedrijf, wat luistert naar je wensen. Meedenkt, maar niet opdringerig is. Nemen de tijd voor je, proefrit maken geen probleem. Wij hebben daar een auto gekocht en samen hebben we gekeken naar eventuele aandachtspunten. Toevallig hadden wij er eentje en dat werd meteen opgelost. Volgens afspraak afgehaald. Echt een bedrijf wat hun afspraken nakomt.
Top!
Aanrader ,zeer ruime keuze van tweedehands auto's.
Mijn ervaring is helemaal prima verlopen
Meerdere auto's gekocht altijd korrekt en goed!!
Zeer goed.
goede uitleg eerlijke prijs voor inruil auto.
Zeer goed
Top geholpen, vriendelijk en goede uitleg.
Auto-roelofs.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Auto-roelofs.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Auto-roelofs.nl
Donk 20A
5995 PM Kessel
Erg fijn om zaken mee te doen
Zeer goed goed geholpen
Onze ervaring is goed
Top!
Aanrader ,zeer ruime keuze van tweedehands auto's.
Mijn ervaring is helemaal prima verlopen
Meerdere auto's gekocht altijd korrekt en goed!!
Zeer goed.
goede uitleg eerlijke prijs voor inruil auto.
Zeer goed
Top geholpen, vriendelijk en goede uitleg.
Auto-roelofs.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Auto-roelofs.nl