9.5 /10

checkbox99% beveelt Australian Gold Shop aan!

Chris

goede service, correcte levering steeds met een cadeautje

Zeer goede producten, niet vettig, heerlijke geur

Ca Fortunati

Snelle levering !

Beschrijf hier uw ervaring
In aanloop op de zomer alvast m’n huid verzorgen .. ik ben licht van huid , rozig haar ;-) wekelijks een zonnebank pakken zorgt dat m’n huid geleidelijk word voorbereid op de zon .. ik gebruik hierbij Australian Gold. Het maakt m’n huid soepel , zacht en ik krijg en tintje .. In de zomer zon ik nooit omdat ik een zonneallergie heb .. voor mij werkt dit prima !

Bart Candrix

Als je vakantie een geur had, was het Australian Gold

Beschrijf hier uw ervaring
Duidelijke en overzichtelijke website waar je moeiteloos de gewenste producten terugvindt. Alles is logisch opgebouwd, waardoor bestellen snel en aangenaam verloopt. Jaren geleden ontdekte ik per toeval de zonnebrandcrème van Australian Gold, en sindsdien ben ik verkocht. De unieke geur heeft me nooit meer losgelaten. Voor mij is die geur ondertussen onlosmakelijk verbonden met zon, vakantie en pure ontspanning. Zodra ik het ruik, voelt het alsof de vakantie al begonnen is. Het enige kleine minpuntje? Dat je die heerlijke, herkenbare geur online nog niet kan ruiken — al zou dat waarschijnlijk mijn winkelmandje alleen maar sneller vullen. Bestellen gaat bovendien snel en vlot, en ook de levering verloopt altijd correct en efficiënt. Een webshop waar ik met plezier blijf terugkomen!

Ronnie Van Ginneken

Steeds snelle en correcte levering. Veel keuze en duidelijke website. Dit is een aanrader. TOP producten.

Beschrijf hier uw ervaring
Goede producten. Veel keuze en de kwaliteit is top. Voor ons is er geen betere.

FREDDY DESMEDT

SNELLE en CORRECTE LEVERING ‼️👍

Beschrijf hier uw ervaring
Al meerdere malen een bestelling geplaatst en ALTOJD IN ORDE.

Janne

Duidelijke info op de site, dus bestellen en een dag later al geleverd.

Beschrijf hier uw ervaring
Zeer aantrekkelijke kortingsactie! Niet eerder in winkels gezien. Ook gelijk een handige kleine verpakking gekocht voor in mijn (rug)tas. Snelle levering en heel goed verpakt.

Marleen Dudink

Heel prettig,

Beschrijf hier uw ervaring
Snel beste, leuke actie, en altijd een paar kleine cadeautjes er extra bij, superleuk!

Louwina Jacobs

Super snel verzonden

Beschrijf hier uw ervaring
Heerlijke geuren! En beste bescherming, al jaren fan!

Stan van de wouw

IN EEN WOORD: TOP

Beschrijf hier uw ervaring
De eerste keer dat ik een bestelling plaatste . De duidelijkheid, grote keuze, kwaliteit, productbeschrijving, prijs en snelheid van levering betekent voor mij dat ik Australian gold uitsluitend nog bij U bestel en is voor iedereen een aanrader. TOP!!!!!

M

Michiel

Hele snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring
Hele snelle levering van een goed product.

Baert Martine BAERT

Alles dik in orde,snelle service

Rina van Meerveld

Zeer goed

Beschrijf hier uw ervaring
Artikelen goed verpakt ontvangen. Beste zonnebrand, aftersun en lipbeschermer die er is.

Decloedt eddy

Altijd alles correct en zeer vlug met een cadeau

Australian Gold Shop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Australian Gold Shop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 4 april 2014

Australian Gold Shop

Australian Gold is al ruim 25 jaar wereldmarktleider in zonnebankcrèmes en heeft ook een prachtig assortiment "Bronze and Protect" zonnebrandcremes voor in de buitenzon.

Blokstallen 2-B

Bart Candrix

Als je vakantie een geur had, was het Australian Gold

Ronnie Van Ginneken

Beschrijf hier uw ervaring
Goede producten. Veel keuze en de kwaliteit is top. Voor ons is er geen betere.

FREDDY DESMEDT

SNELLE en CORRECTE LEVERING ‼️👍

Beschrijf hier uw ervaring
Al meerdere malen een bestelling geplaatst en ALTOJD IN ORDE.

Janne

Duidelijke info op de site, dus bestellen en een dag later al geleverd.

Marleen Dudink

Heel prettig,

Louwina Jacobs

Super snel verzonden

Beschrijf hier uw ervaring
Heerlijke geuren! En beste bescherming, al jaren fan!

Stan van de wouw

IN EEN WOORD: TOP

M

Michiel

Hele snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring
Hele snelle levering van een goed product.

Baert Martine BAERT

Correcte handelingen