Ramona Pettinga
- Beschrijf hier uw ervaring
- Goeie service en super producten
99% beveelt Australian Gold Shop aan!
Top!
Het artikel wat ik had besteld werd in een paar dagen thuisbezorgd..zoals beloofd.
Uitstekend bedrijf. Bestellen is normaal gesproken altijd de volgende dag in huis.
Snelle en goede levering en prijs kwaliteit is goed.
Slecht
Goedkope aanbiedingen
Stop met POST NL
Goede service en duidelijke site
Duidelijke website en fijne producten
Australian Gold Shop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Australian Gold Shop heeft de volgende resultaten bereikt:
Australian Gold Shop
Blokstallen 2-B
4611 WB Bergen op Zoom
Top!
Snelle en goede levering en prijs kwaliteit is goed.
Slecht
Grote keuze