Marc Staff
- Beschrijf hier uw ervaring
- Snelle levering
99% beveelt Australian Gold Shop aan!
Stop met POST NL
Goede service en duidelijke site
Duidelijke website en fijne producten
Steeds correct.
Super producten en goede dienstverlening
Overzichtelijke site en snelle levering.
Snelle levering top!
Mijn vrouw wil geen andere zon bescherming dan van Australian Gold. Toen ze dit merk eenmaal gevonden had heeft ze nooit meer iets anders gekocht. Ze werkt aan het Zeeuwse strand en geeft aan dat dit de enige is die niet plakt na aanbrengen. Bij deze shop ben je verzekerd van het orginele product en de prijzen zijn gunstig, ook vaak goede aanbiedingen. Het bestellen is makkelijk, de site is overzichtelijk en de levering loopt soepel en snel. Een dikke voldoende!
Altijd correct met levering en meestal de dag erna al. Heel tevreden over het aanbod en de service.
Snelle en keurige levering, zat nog een leuk cadeautje bij 😃
Prima gemakkelijke website incl snelle communicatie
Duidelijke website
Prima producten en snel geleverd
Fijne afhandeling snle geholpen.
Australian Gold Shop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Australian Gold Shop heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service en duidelijke site
Duidelijke website en fijne producten
Steeds correct.
Super producten en goede dienstverlening
Overzichtelijke site en snelle levering.
Snelle levering top!
Snelle en keurige levering, zat nog een leuk cadeautje bij 😃
Prima gemakkelijke website incl snelle communicatie
Duidelijke website
Prima producten en snel geleverd
Fijne afhandeling snle geholpen.
Australian Gold Shop heeft de volgende resultaten bereikt:
Australian Gold Shop