9.5 /10

checkbox99% beveelt Australian Gold Shop aan!

Patricia de Jong

Ik heb vorige week meerdere producten besteld.

Beschrijf hier uw ervaring
Bij het uitchecken van de winkelmand stond dat de aanbieding van de zonnebrandcrème later zou komen omdat die niet meer op voorraad was. Toch werd alles netjes in 2 dagen geleverd! Super service, snel en compleet! Hier ga ik zeker vaker bestellen, Australian Gold is sowieso mijn favoriete zonnebrand product. Ik ben roodharig met een hele gevoelige huid. Deze zonnebrand werkt prima. Ook de aftersun zorgt ervoor dat mijn huid snel herstelt als ik toch wat verbrand. Ik word hiermee ook sneller ‘bruin’ voor zover ik al bruin word.

Sylvia Potman

Super altijd snel geleverd.

Beschrijf hier uw ervaring
Goede ervaringen met dit merk veel keus.

Linda Saeyvoet

Altijd correct en op tijd geleverd + netjes ingepakt

Altijd leuk een kadootje in het pakket

Fred

Giede service

Jacqueline Bart

Snelle levering goede service

Beschrijf hier uw ervaring
Ik heb altijd een hekel gehad aan zonnebrand die vettig blijft, jaren geleden ben ik bij australian gold uitgekomen en sindsdien wil ik en het gezin niet meer anders. Het ruikt super lekker en is en blijft niet vettig op je huid. Bovendien heeft onze jongste een gevoelige huid en die reageert ook heel goed hierop. Als in het voorjaar het zonnetje begint te schijnen en de eerste keer de zonnebrand weer word gebruikt dan roepen we allemaal ohhh heerlijk alsof we weer in Spanje zitten. Daar koppelen we het altijd aan. Dus ja wij zijn zeer tevresen over de australian gold factor 30 en 50.

David

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Levertijd klopt niet

Beschrijf hier uw ervaring
Ik had besteld op de website voor 15:30 met de garantie dat het dan dezelfde dag nog verzonden werd. Dit is helaas niet gebeurd, er is enkel een verzending aangemeld maar niet daadwerkelijk verstuurd.

M.E. Brouwer

Super snel bezorgd, prima.

Fijn smerende creme, mooie kleur

Fiers

snelle levering

fijn product ruikt lekker en smeert goed uit

Riek Holverda-Koerts

Altijd netjes optijd geleverd.

Bestel hier al jaren.

wendy de leeuw

super

goede probuckten

Jeanet

Snelle levering en goed webshop.

Beschrijf hier uw ervaring
Ik gebruik al jaren alleen deze producten. Ze doen wat ze beloven en zijn makkelijk mee te nemen doordat er een ‘lock’ op de dop zit. Ze Ruiken allemaal erg lekker en plakken niet. Super fijn spul!

Paul Wiertsema

Brigitte Loots

Altijd prima verpakt,altijd een tester erbij, handige zonnebril of sleutelhanger als nog een extraatje en natuurlijk de 10% korting niet te vergeten! Al jaren gebruik ik de gel versies van 30 spf tot accelerator met tan. Het verzorgd de huid optimaal en je word veilig en prachtig bruin. In de winter gebruik ik als ik dan toch een keer naar de zonnebank ga altijd de daarvoor bestemde producten. Ik ben een fan!

Snelle bezoring!!

Australian Gold Shop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Australian Gold Shop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 4 april 2014

Australian Gold Shop

Australian Gold is al ruim 25 jaar wereldmarktleider in zonnebankcrèmes en heeft ook een prachtig assortiment "Bronze and Protect" zonnebrandcremes voor in de buitenzon.

Blokstallen 2-B

4611 WB Bergen op Zoom

Patricia de Jong

Ik heb vorige week meerdere producten besteld.

Sylvia Potman

Super altijd snel geleverd.

Beschrijf hier uw ervaring
Goede ervaringen met dit merk veel keus.

Linda Saeyvoet

David

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Levertijd klopt niet

M.E. Brouwer

Super snel bezorgd, prima.

Fijn smerende creme, mooie kleur

Fiers

snelle levering

fijn product ruikt lekker en smeert goed uit

Riek Holverda-Koerts

Altijd netjes optijd geleverd.

Bestel hier al jaren.

wendy de leeuw

super

goede probuckten

Jeanet

Snelle levering en goed webshop.

Paul Wiertsema

Brigitte Loots