Marc
Snelle en vriendelijke ondersteuning bij meter wissel
Net een update gedaan. Dat is absoluut geen verbetering. De historische overzichten kun je alleen nog maar van 1 dag/maand/jaar per scherm zien. Zo heb je veel minder overzicht. Hoop dat dat hersteld wordt
Top geholpen door de specialisten van Aurum.
Ik was altijd erg tevreden met de details bij verbruik en kosten. Met de laaste update heb je alleen maar grafieken en geen dagelijks wekelijks en maandelijkse cijfers met verbruik en kosten. En ik kan de taal niet veranderen! Geef ons de oude layout en details terug. De app is zo goed als waardeloos nu.
Gister,14 dec. de update op mijn mobiel ( Galaxy A6 ) ontvangen met daarna de foutmelding dat er geen internetverbinding was. Ook kwam het Aurumnetwerk niet in beeld. Na alles diverse malen gereset te hebben (mobiel, modem Experia V10 en de Aurum gateway ) werkte het systeem plotseling weer. Het ging dus niet vanzelf. Aangaande de nieuwe App heb ik wat aanbevelingen: De schaling van het beeldscherm s.v.p. aanpassen zodat alles in direct zichtbaar is. De weergave in de grafiek op het " nu " scherm loopt maar tot 8kW. Beter zou zijn dit te verhogen tot 12kW. Mijn momentane elektraverbruik b.v. is max. 11.3kW. ( 2000 liter waterbuffer verwarming), staat wel zo netjes. Voor het scherm " dag " geldt hetzelfde. Probeer alles in één beeld te schalen, i.p.v. te moeten scrollen. Ook ontbreekt in de grafiek op de y-as de kWh vermelding. De grafieken op de nieuwe app zijn kleiner dan bij de vorige versie, dit is toch lastiger te zien als je geen " jonge " ogen hebt. Als er ruimte is, de grafieken s.v.p. toch wat groter maken Verder alles prima, ga zo verder!
Gisteren, 9 december 2024, update ontvangen: wat een geweldige update!!! Alle details met betrekking tot verbruiken, opbrengsten zonnepanelen et cetera tot in detail goed in beeld!!! Tevredenheid alleen maar toegenomen. DANK!
Had problemen met nieuwe energieflip opgebeld binnen 5 minuten opgelost goede service
Sinds jaren een zeer tevreden gebruiker. Echter na installatie van de laatste versie van de app zijn de historische overzichten op 1 scherm verdwenen, erg jammer. Niet elke vernieuwing is een verbetering!
Had sinds 7 oktober geen data meer. Niet van elektriciteit en niet van gas? Prima opgelost door EnergyFlip.
Sinds november 2022 de energyflip. Zeer tevreden. Sinds vanmorgen 100924 krijg ik ineens een meetstoring. Er is niks veranderd in ons huis. Hoe kan ik dit oplossen?
De installatie was moeilijk. Maar zomaar uit het niets werkte het ineens. Daarna nog een 2-3 keer meetfouten. Restart hielp tot nu toe. Nu ineens om 8.00 vanochtend weer meetfout. Niet gewijzigd en alle wifi bekabeling van internetprovider gecheckd. Alles werkt daar goed behalve de wifi verbinding van de energy flip. Via 4G kan ik bij energy flip maar via wifi niet. Kan niet anders concluderen dat dit apparaat instabiel is.
Na de plaatsing van een nieuwe slimme meter was er een meetfout die maar niet verdween. Een mailtje naar de service was voldoende om de meter weer zijn werk te laten doen.
Ik heb de uitbreiding voor de zonnepanelen maar weet totaal niet hoe dit aangesloten moet worden elektricien snapt er ook niks van is er iemand dit dit voor ons kan doen / oplossen
Mijn kastje werkte niet, de lampjes gingen niet eens branden. Na 1 mail werd er gelijk een nieuwe kabel opgestuurd en nu werk het wel!
Top service. Ik kreeg geen metingen door en kreeg het zelf niet opgelost, mail gestuurd en binnen 15 minuten mail terug dat het probleem was opgelost. Al jaren tevreden gebruik van de energy flip
EnergyFlip verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
EnergyFlip heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle en vriendelijke ondersteuning bij meter wissel
Top geholpen door de specialisten van Aurum.
EnergyFlip heeft de volgende resultaten bereikt: