Yvonne Muijsken
Werd snel geleverd.
Goede services
correcte afhandeling en informatie
Super service
Binnenkort ga ik m’n eerste eigen IJslandse paard kopen en zag dat ze bij dit bedrijf informatie boeken verkochten! Meteen besteld en nou binnen 2 minuten was m’n pakketje al verzonden! Super top! Ik ga zeker vaker bestellen want binnenkort wat spullen nodig voor mijn eerste eigen paard!
Kwalitatief goede spullen, meedenkend en vriendelijk in contact.
Ontzettend goed geïnformeerd en geholpen! Tijdens het zoeken naar een eczeemdeken. Veel dekens geprobeerd die niet passend waren voor IJslanders. Eindelijk een deken gevonden die perfect past en blijft liggen.
Heel positief en altijd meedenken met alles
Zeer toegankelijk, hulpvaardig en vriendelijk bedrijf, Zeker een aanrader.
Service gericht
Prima service en snel geleverd!
Atorka verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Atorka heeft de volgende resultaten bereikt:
Werd snel geleverd.
Goede services
correcte afhandeling en informatie
Super service
Kwalitatief goede spullen, meedenkend en vriendelijk in contact.
Heel positief en altijd meedenken met alles
Zeer toegankelijk, hulpvaardig en vriendelijk bedrijf, Zeker een aanrader.
Service gericht
Prima service en snel geleverd!
Atorka heeft de volgende resultaten bereikt:
Atorka