Tess Wilmont
- Product of service:
- Vest van Catago en de storm/regenjas van Stierna
Goed meegedacht kwa gebruiksdoeleind en maatvoering.
Fantastische klantenservice. Zowel het passen en kopen van het zadel bij Hans als de online winkelervaring waren uitstekend. Snelle levering, grote keuze en duidelijke communicatie.
Enorm goed geholpen door Hans bij het zoeken naar een zadel. Mooi zadel gevonden wat op beide paarden goed lag, echter na 3 keer rijden zat ik zelf toch niet zo lekker. Daar had Hans gelukkig een oplossing voor en heeft hetzelfde type zadel laten aanpassen bij de leverancier waardoor de kniewrong voor mij wél goed zit. Het andere gloednieuwe zadel mocht ik blijven gebruiken tot het nieuwe zadel binnen was, Topservice!
Goede klantenservice
Het product is fantastisch de levering was even langer
Atorka gevonden omdat ik op google Ijslandse snoep had ingetikt. Op hun website de snoepjes gevonden waar ik behoefte aanhad. Ze hebben ook veel artikelen voor de Ijslandse paardenspullen. Op website was het makkelijk te vinden, bestellen ging gemakkelijk. Pakketje ontvangen, was leuk in gepakt. En nog een leuk bedankje voor het bestellen via de email.
Veel mooie spullen, en goede producten. snelle levering en goede service!
alles conform afspraak
Ben tevreden over de service.
Ik ben zeer tevreden
Prettig, als altijd !
Correcte levering
Really good service
Positief bestelling snel en goed ontvangen.
Fijne website, goede service!
Atorka verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Atorka heeft de volgende resultaten bereikt:
Atorka
Waardsedijk Oost 10-1
3417 XJ Montfoort
Goede klantenservice
Het product is fantastisch de levering was even langer
Veel mooie spullen, en goede producten. snelle levering en goede service!
alles conform afspraak
Ben tevreden over de service.
Ik ben zeer tevreden
Prettig, als altijd !
Correcte levering
Really good service
Positief bestelling snel en goed ontvangen.
Fijne website, goede service!
Atorka heeft de volgende resultaten bereikt:
Atorka