RP
- Product of service:
- Hayplay zipper bag
Werd fijn geholpen ondanks de maat die ik wilde niet op voorraad was
Goed assortiment en hele fijne en vriendelijke service
Prima ervaring! Gemakkelijk te bestellen en producten snel geleverd, indien nodig en gewenst zeer vriendelijk en behulpzaam met geven van uitleg en advies
neusriem die zou moeten passen op veel ijslanders is te groot
traag, moest zo'n zeven dagen wachten op de levering, had ook cadeauverpakking gevraagd en die werd niet geleverd
Snelle service
Ontzetten fijne service. Yvonne is altijd betrokken en bereid advies te geven.
Ik ben net begonnen met de happy gel en dat geeft tot nu toe goede resultaten.
Positief, deskundig
Heel prettig
Zeer behulpzaam en goede sponsors van wedstrijden.
Netjes mijn vragen beantwoord endaarna zoals afgesproken ook nog terug gebeld.
Pakket werd prima geleverd nadat ik een fout huisnummer had ingevuld.
Atorka verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Atorka heeft de volgende resultaten bereikt:
Atorka
Waardsedijk Oost 10-1
3417 XJ Montfoort
Werd fijn geholpen ondanks de maat die ik wilde niet op voorraad was
Goed assortiment en hele fijne en vriendelijke service
neusriem die zou moeten passen op veel ijslanders is te groot
Snelle service
Ontzetten fijne service. Yvonne is altijd betrokken en bereid advies te geven.
Ik ben net begonnen met de happy gel en dat geeft tot nu toe goede resultaten.
Positief, deskundig
Heel prettig
Zeer behulpzaam en goede sponsors van wedstrijden.
Netjes mijn vragen beantwoord endaarna zoals afgesproken ook nog terug gebeld.
Pakket werd prima geleverd nadat ik een fout huisnummer had ingevuld.
Atorka heeft de volgende resultaten bereikt:
Atorka