Tinga
Ik vind dat zij tot de top van de beste verhuisbedrijven behoren.
100% beveelt Atlas International Movers aan!
100% beveelt Atlas International Movers aan!
Great
Ondanks de korte tijdslijnen hebben wij met Atlas snel kunnen schakelen en altijd het overzicht kunnen behouden. Ons contact persoon was zeer goed bereikbaar en details m.b.t. tot lokale logistiek in Barcelona konden goed en tijdig afgestemd worden. Het personeel was professioneel en vriendelijk. Bij het uitpakken viel ons positief op hoe zorgvuldig met te werk was gegaan bij het inpakken. Allemaal goed dus! A
Goed en service gericht
Uitstekend.
Geweldig leuk en professioneel team
Super. Communicatie was snel, verhuizers waren heel vriendelijk en hebben geweldig werk geleverd.
Netjes, duidelijk, professioneel. Enige punt was dat bij verwachtingsmanagement ons werd gezegd dat het vervoer 6-8 weken zou duren, met natuurlijk mogelijke vertraging. Uiteindelijk heeft onze vracht er 3 maanden over gedaan. Dit was voor ons geen probleem, maar misschien fijn om in het vervolg ook aan te geven hoe lang vertragingen ongeveer kunnen zijn, mbt verwachtingsmanagement.
Snel geholpen en goede service en deskundige verhuizers
Prima!
Professioneel, prettig en snelle communicate Klant vriendelijk
Erg goed en professioneel
Mijn ervaring is goed
Heel goed!
Goed.
Atlas International Movers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Atlas International Movers heeft de volgende resultaten bereikt:
Atlas International Movers