Reviews

9.2 / 10
356 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Persoonlijk keukenontwerp
9.2/10
Klantvriendelijkheid
9.2/10
Keuze mogelijkheid
9.2/10
Vertrouwen in bedrijf
9.2/10
Inspirerende showroom
9/10
Contact met verkoper
9.4/10
Informatie en advies
9.2/10

356 Reviews

Hanneke Castaldo

7/10

Goed advies, snelle installatie en vriendelijk personeel.

Sterke punten

Uitstekende kwaliteit, goede prijs/kwaliteit


Tracy Hill

10/10

A positive and rewarding experience from planning to installation!

Sterke punten

Zakaria at Aswa keukens in Hilversum was fabulous in his help and expertise from beginning to end. His advice was perfect and he delivered a kitchen to meet our specific needs, on time. The choice... Zakaria at Aswa keukens in Hilversum was fabulous in his help and expertise from beginning to end. His advice was perfect and he delivered a kitchen to meet our specific needs, on time. The choice of kitchens and designs were extensive and often feel overwhelming, but Zakaria kept us on track and offered great advice in a very co-operative manner.

Installation was carried out by a very professional, friendly and experience engineer, Karel, who worked to a very high standard and nothing was ever any trouble, which in the chaos of a renovation - was thoroughly appreciated!

All in all, we have had a very positive experience and I would highly recommend ASWA Keukens - they know what they are doing!

The appliances are of a high standard and I look forward to many happy hours cooking and socializing in our space.


Hoogmoed

10/10

Betrouwbaar en topservice!

Sterke punten

Denken met je mee, en niet opdringerig


J. Hulsebos

9/10

Paul Jansen heeft goed naar me geluisterd en de juiste vragen gesteld. Het resultaat is dat ik heel blij ben met mijn ASWA keuken!

Sterke punten

heldere aanpak, duidelijke communicatie


Joris Nijpels

9/10

Wij hebben keuken gekocht en zijn daar in begeleid door Huib Schroots. Het resultaat is een prachtige moderne compacte sfeervolle keuken van alle gemakken voorzien. Overgestapt van gas naar... Wij hebben keuken gekocht en zijn daar in begeleid door Huib Schroots. Het resultaat is een prachtige moderne compacte sfeervolle keuken van alle gemakken voorzien. Overgestapt van gas naar inductie, een mooie oven enz. De afwerking, de klantvriendelijke monteurs maakte het helemaal af.

Hartelijke groet en fijne feestdagen gewenst, Joris Nijpels en Judith Joziasse

Sterke punten

Klantvriendelijke monteurs, begeleiding Huib Schroots


Thea Schoenmakers

10/10

Onze ervaring was heel prettig. Tim Dielemans heeft ons heel goed en deskundig advies gegeven.

Sterke punten

Uitstekend geholpen door verkoper Tim Dielemans.
Vakkundige installatie en prima nazorg.
Goede prijs-kwaliteit verhouding.


M.v.Gansewinkel

10/10

Wij zijn zeer tevreden over ASWA.

Sterke punten

Alles kan en top service nadien


Sanne

10/10

Prima!

Sterke punten

Denken goed mee.


Olav van Koesveld

10/10

Wij zijn zeer prettig geholpen met het vinden van onze droomkeuken!

Sterke punten

De kwaliteit en professionaliteit zijn erg goed!


Van de Pas

8/10

Prima ervaring met Aswa vanaf bezoek in de showroom Uden in april/mei 2019 tot en met de oplevering in augustus 2020. Alles zoals afgesproken en ook de after service heel goed. Verschil tussen Aswa... Prima ervaring met Aswa vanaf bezoek in de showroom Uden in april/mei 2019 tot en met de oplevering in augustus 2020. Alles zoals afgesproken en ook de after service heel goed. Verschil tussen Aswa en de 'standaard' Keukenaanbieders zijn deze dingen.

Sterke punten

Van begin tot eind: advies, planning, levering, plaatsing en after service. Bedankt Tim Dielemans. Groeten uit Son en Breugel