9.3 /10

checkbox98% beveelt ASWA Keukens aan!

Contact met verkoper
Informatie en advies
Inspirerende showroom

Privé

Gisteren kwam de monteur van ASWA, Johan, onze kast repareren. Vriendelijke , vakkundige man. Hartstikke goede kwaliteit. Hij verdient een compliment.

vakkundig
keuken

Antwoord ASWA Keukens

Beste, Bedankt voor je vriendelijke woorden! Wat fijn om te lezen dat Johan zo vakkundig en behulpzaam was en dat je tevreden bent met de reparatie. We geven je compliment zeker aan hem door! Groetjes, Fleur - ASWA Keukens

Michiel

Uitstekend advies en service

Nemen uitgebreid de tijd om met jou de wensen te bespreken maar geven ook uitstekend advies wat allemaal kan en waar je rekening moet houden. Als ook advies over lichtplan. Daarnaast duidelijke communicatie over levertijden en plaatsen keuken. Ook nazorg is heel goed bij eventuele onverwachte gebreken die tijdens het plaatsen naar voren komen.
Keuken en bijkeuken

Antwoord ASWA Keukens

Beste Michiel, Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je de tijd, het advies en de duidelijke communicatie zo hebt gewaardeerd. Ook fijn dat de nazorg naar wens is verlopen. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe keuken! Groetjes, Fleur - ASWA Keukens

Van Beek

Van advies, naar koop en van levering naar montage tot en met na service was helemaal top !!! Een hele goede ervaring met Aswa in tijden waar service niet meer vanzelfsprekend is.

Komen afspraken na en communiceren!

Antwoord ASWA Keukens

Beste Van Beek, Wat ontzettend fijn om te lezen! Dank je wel voor deze mooie woorden. We zijn blij dat het hele traject, van advies tot en met de nazorg, helemaal naar wens is verlopen. Geniet volop van je nieuwe keuken! Groetjes, Fleur - ASWA Keukens

Nieuwland

Fantastisch

Goed geholpen en de montage was ook heel goed

Antwoord ASWA Keukens

Beste Marjon, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je keuken. Groetjes, Fleur - ASWA Keukens

Mesman Peter

Prima advies en meedenken met de klant. Ook bereikbaarheid en follow-up perfect.

Klantvriendelijkheid, deskundigheid, gastvrijheid

Antwoord ASWA Keukens

Beste Peter, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je onze adviezen, meedenken en bereikbaarheid waardeert. Groetjes, Fleur - ASWA Keukens

Dominique

Denken persoonsgericht mee bij het samenstellen en ontwerpen van je keuken. Geven praktische tips waar andere keukenleveranciers niet bij stil staan of gelijk de kassa opentrekken. Is na 25 jaar mijn 2e ervaring met ASWA keukens: chapeau, wederom zeer tevreden.

Meedenken met de klant

Antwoord ASWA Keukens

Beste Dominique, Wat ontzettend fijn om te lezen, dank je wel voor deze mooie woorden en het vertrouwen, ook na 25 jaar! Geweldig dat je opnieuw tevreden bent over onze persoonlijke aanpak en praktische adviezen. We wensen je veel plezier met je (tweede) ASWA-keuken! Groetjes, Fleur - ASWA Keukens

Anne Evers

Fantastisch geholpen door Iris, Uitstekend geholpen bij het kiezen van de keuken en ook de service via mail als er nog vragen of aanpassingen waren deze snel beantwoord of opgelost!

Klantvriendelijk, oplossingsgericht,

Antwoord ASWA Keukens

Beste Anne, Wat fijn om te horen dat Iris je zo goed heeft geholpen en dat de service ook daarna naar wens was. Bedankt voor het delen van je ervaring en heel veel plezier met je keuken! Groetjes, Fleur - ASWA Keukens

Ed, Breda

Wij hebben bij ASWA-Helmond onze keuken gekocht. Een Siematic bestaande uit een klein kook-eiland (geheel keramisch, dus ook de deuren en lades in wit marmer met grijze aders) en een wand deel van 420 cm. Het werkblad is 220 cm van geborsteld staal. Een pracht exemplaar! Vincent Nissen was onze ASWA verkoper. Waar wij normaal al snel denken aan gladde praatjes(makers) bewees Vincent het tegenovergestelde. Vincent is snel in goed adviseren, meedenken (hij had snel in de gaten wat wij zochten en sloeg met ons die weg in en liet ons veel mogelijkheden zien … Top!), praten, koffie serveren en je onderdeel maken van de ASWA-familie. Maar ook zei hij “Ga gerust bij andere keukenzaken kijken!” Dat hebben wij zeker ook gedaan! Maar nee we hebben nergens iets beters kunnen vinden en dus ook geen mensen die meer gemotiveerd waren als Vincent. ASWA mensen hebben de drive om samen alles goed voor jou te regelen. Alles verliep dan ook soepel! Van verkoop tot na-oplevering! Ook speciale dank aan de planning … wat een hel van een job kunnen deze mensen hebben. Ze konden regelen dat onze keuken geleverd werd precies die ene week dat het voor ons nog kon. De mensen die de keukens leveren zijn eigen ASWA mensen en doen werkelijk alles om de keuken netjes bij jouw af te leveren “Toppers”. De keuken zetters waren niet in dienst bij ASWA maar spraken ook vol lof over dit bedrijf. En leverde keurig werk af. Wij konden zelf niet bij de keuken oplevering zijn, maar ze lieten een rapport achter met twee dingen die niet goed waren gegaan en zelf zag ik dat een deur verkeerd om geplaatst was, wat ik gewoon door kon geven. Alles is kort nadien keurig verholpen door een monteur van ASWA. Ik kan dan ook niet anders dan 5 sterren geven!!

Dit bedrijf werkt als een TEAM voor haar klanten!

Antwoord ASWA Keukens

Beste Ed, Wat een prachtige review en compliment voor ons team én Vincent! Fijn dat alles van verkoop tot oplevering soepel verliep en jullie zo tevreden zijn met de keuken.

Willem Krol

Voor de tweede keer heb ik bewust gekozen voor Aswa Keukens in Helmond. Niet de dichtstbijzijnde optie voor mij, maar mijn eerdere, zeer positieve ervaring maakte de keuze eenvoudig. Vanaf het moment dat we binnenkwamen, voelden we ons opnieuw welkom. We werden hartelijk ontvangen en kregen een inspirerend en deskundig advies van Marc Kruijsen. Marc combineert vakkennis met een gezonde dosis humor en een scherp oog voor detail. Zijn perfectionisme en betrokkenheid waren in elke stap merkbaar. Geen vraag was te veel en zelfs bij de kleurkeuze van onze wanden dacht hij actief mee. Het is duidelijk dat hij zijn werk met passie doet en streeft naar het beste resultaat [9-10]. Ook de installatie verliep vlekkeloos. Monteur Johan werkte uiterst netjes, was iedere dag stipt om 07.00 uur aanwezig (vanuit Helmond naar Maastricht, wat zeker niet vanzelfsprekend is) en leverde vakwerk. Ontbrekende onderdelen werden direct besteld en tijdig gemonteerd bij plaatsing van het werkblad. Het aanrechtblad zelf werd door een externe specialist nauwkeurig opgemeten en perfect geplaatst. Aswa Keukens is voor ons veel meer dan een keukenleverancier. Het is een complete beleving waarin kwaliteit, service en klantgerichtheid voorop staan. Dankzij hun inzet is onze keuken nu écht het hart van ons huis. Een welgemeend dankjewel aan het hele team voor jullie professionaliteit, inzet en persoonlijke benadering. Wim en Nicole

kennis en advies

Antwoord ASWA Keukens

Beste Willem, Bedankt voor jullie vertrouwen, ook de tweede keer weer! Geweldig om te lezen dat Marc en Johan het verschil hebben gemaakt en dat jullie keuken nu écht het hart van jullie huis is.

Diny

Vanaf eerste contact vriendelijke contacten en goede service. Ook de Opbouwers van de keuken zorgden ervoorn dat er geen beschadigingen konden ontstaan en indien dit toch aan de ordecwas is er direct 'n order uitgezet voor herstel. De monteur die vervolgens kwam herstellen gaf mij waardevolle tips. Alle afspraken werden per mail en telefonisch gevolgd.

Uitgebreide keuzes in modellen en kleur. Goede adviezen over accessoires en mogelijkheden voor toebehoren
Keukenblok met kookeiland en 5 inbouwapparaten van Siemens

Antwoord ASWA Keukens

Beste Diny, Fijn dat jullie de service en opvolging zo prettig hebben ervaren en dat onze monteurs net dat beetje extra konden meegeven!

Dagmar Schlaghecke

Goede prijs / kwaliteitverhouding en kundig advies.

prijs / kwaliteit verhouding
keuken met kookeiland en apparatuur

Antwoord ASWA Keukens

Beste Dagmar, Bedankt voor jullie mooie woorden over ons advies en de prijs-kwaliteitverhouding!

S. D.

Prima ervaring

Helder en eerlijk advies

Antwoord ASWA Keukens

Beste S., Goed om te horen dat jullie een prima ervaring hebben gehad, dank voor de feedback!

Fam Veraa

5 jaar geleden naar volle tevredenheid onze keuken geplaats. Alle details in de keuken kloppen. Nu na 5 jaar een kleine lekkage onder de wasbak waar heel veel leidingen en afvoer bij elkaar komen. Gebeld met de serviceafdeling van ASWA Helmond en de volgende ochtend stond de service engineer al bij ons om de reparatie uit te voeren. Snel en kundig verholpen en dat was dus geheel in lijn met onze ervaringen van 5 jaar geleden. Het klopt gewoon. Direct contact, snel en kundig geholpen.

Deskundigheid met een ontzettend goed georganiseerde dienstverlening.
Complete keuken en service

Antwoord ASWA Keukens

Beste Fam Veraa, Wat fijn dat we ook na 5 jaar snel en kundig konden helpen. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring!

Eric Leijtens

Alles is geregeld van A tot Z!

Duidelijkheid bij verkoop. Professionele montage

Antwoord ASWA Keukens

Beste Eric, Mooi om te lezen dat alles van A tot Z goed geregeld was, dank voor de fijne review!

Huijbers

Aswa keukens is voor ons zeer belangrijk geweest bij de verbouwing van ons huis Alles netjes op tijd en de keuken is een juweeltje geworden

Alles is te regelen

Antwoord ASWA Keukens

Beste meneer en/of mevrouw Huijbers, Wat een compliment dat we zo’n belangrijke rol hebben gespeeld bij jullie verbouwing. En wat mooi dat de keuken een juweeltje is geworden!

Geantwoord op

ASWA Keukens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASWA Keukens heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 16 oktober 2013

ASWA Keukens

Ben jij op zoek naar jouw ideale keuken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij ASWA Keukens aan het juiste adres. Met ruim 45 jaar ervaring ontwerpen we keukens op maat die passen bij jouw wensen. Of het nu gaat om een moderne keuken, een landelijke keuken of een design keuken, bij ASWA Keukens vind je altijd een ontwerp dat bij jou past!

Zuiddijk 18

Michiel

Uitstekend advies en service

Keuken en bijkeuken

Van Beek

Komen afspraken na en communiceren!

Nieuwland

Meedenken met de klant

Anne Evers

Klantvriendelijk, oplossingsgericht,

Ed, Breda

Dit bedrijf werkt als een TEAM voor haar klanten!

Willem Krol

kennis en advies

Diny

Keukenblok met kookeiland en 5 inbouwapparaten van Siemens

Dagmar Schlaghecke

Goede prijs / kwaliteitverhouding en kundig advies.

prijs / kwaliteit verhouding
keuken met kookeiland en apparatuur

S. D.

Prima ervaring

Helder en eerlijk advies

Fam Veraa

Deskundigheid met een ontzettend goed georganiseerde dienstverlening.
Complete keuken en service

Eric Leijtens

Alles is geregeld van A tot Z!

Duidelijkheid bij verkoop. Professionele montage

Huijbers