AstroVac

Yvonne Gerritsen

Ik ben al jaren een tevreden klant. Ik bestel meestal stofzuiger zakken en onderdelen via de website. Het is een overzichtelijk website waar ik telkens wat nieuws op vind. Heb nu een parket /... Ik ben al jaren een tevreden klant. Ik bestel meestal stofzuiger zakken en onderdelen via de website. Het is een overzichtelijk website waar ik telkens wat nieuws op vind. Heb nu een parket / tegelborstel gekocht. Volgende dag al in huis. Ben er zeer tevreden mee. Lekker licht (last van m'n polsen) en smal, komt overal tussen. Ziet er degelijk uit. Zal vast vele jaren meegaan.

Ik hoef niet op het internet te zoeken naar het juiste onderdeel. De website van Astrovac is overzichtelijk met kwalitatieve onderdelen voor een goede prijs. De volgende dag in huis, lage drempel... Ik hoef niet op het internet te zoeken naar het juiste onderdeel. De website van Astrovac is overzichtelijk met kwalitatieve onderdelen voor een goede prijs. De volgende dag in huis, lage drempel voor gratis verzenden. Ik ben klant sinds 2004. Ik ben nog nooit teleurgesteld voor wat ik gekocht heb.

Ik kan geen verbeterpunt vinden 😊
Feedback Compagny: had bijna 4.5 punten geven ipv 5 omdat het niet duidelijk was dat de sterren ook gehalveerd worden...

David Bömer

(Bewerkt)

Het product is geleverd en voldoet aan de verwachtingen, al had de verwerking iets sneller gemogen.

Geleverd wat verwacht werd.

Een verwachte leverdatum vermelden in de orderbevestiging.

O Wagenaar

Service als vanouds

prima comunicatie en snelle levering

Jaap Roseboom

Heel goed

service

Ron De kruijff

Wij kopen al van af de jaren tachtig

Geen gedoe

goede informatie

niet

Jaap Simonse

Erg goed

Planning / monteur die meedenkt / stofzuiger die weinig geluid produceert (MK20)

Website is wat traag, kan wellicht verbeterd worden.

H.

Als prima ervaren, van bestelling tot en met levering

Duidelijke website

Henk van Nieuwpoort