Lieve
- Sterke punten
- Snelle, verzorgde en persoonlijke verzending. Heel kwalitatieve, sterke, mooie fietsbroek.
- Product of service:
- Fietsbroek
Heel tevreden van de fietsbroek en de service.
Alles perfect verlopen zoals het moet .
Veel keuze kleding in voorraad
Effectief en persoonlijk
Ik werd vlot ontvangen. drankje. Goede service en technische uitleg over de kledij.
Vriendelijke ontvangst en goede technische uitleg met advies.
Goede service.Snel geleverd. Mooie persoonlijke attentie bij aankoop.
Duidelijke site, goede beschrijving van de fietsbroeken
Persoonlijke boodschap bij mijn bestelling, dat vind ik geweldig!
zeer goed.
Goede kwaliteit
Zeer fijne ervaring met bestelling via de webshop.
Super, zelfs een persoonlijk kaartje bij de bestelling gekregen. Heel leuk.
Snelle nette levering
Uitstekend!
Assos Store verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Assos Store heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel tevreden van de fietsbroek en de service.
Alles perfect verlopen zoals het moet .
Veel keuze kleding in voorraad
Effectief en persoonlijk
Vriendelijke ontvangst en goede technische uitleg met advies.
Goede service.Snel geleverd. Mooie persoonlijke attentie bij aankoop.
Duidelijke site, goede beschrijving van de fietsbroeken
Persoonlijke boodschap bij mijn bestelling, dat vind ik geweldig!
zeer goed.
Goede kwaliteit
Zeer fijne ervaring met bestelling via de webshop.
Super, zelfs een persoonlijk kaartje bij de bestelling gekregen. Heel leuk.
Snelle nette levering
Uitstekend!