De site werkt snel en simpel
Overzichtelijk en goede prijs
Overzichtelijk en goede prijs
kwaliteit en klantvriendelijkheid
customer service
Beste Jaqueline,
Dank u wel voor dit mooi eindoordeel. Wij waarderen het enorm dat u hiervoor uw tijd genomen hebt. Fijne dag namens ons Assos- team
Correct, vriendelijk, snelle service
Beste Tinne,
Dank u wel voor dit mooi eindoordeel. Wij waarderen het enorm dat u hiervoor uw tijd genomen hebt. Veel plezier met uw gewonnen pakket en hopelijk mogen wij u een keer verwelkomen...
er werd contact opgenomen over het afleveradres, ik had per ongeluk de winkel ingevuld, dat is drie uur rijden vanaf onze woonplaats, is veranderd in huisadres, heel goed meegedacht dus, levering is...
Beste Siebrand,
dank u wel voor dit mooi eindoordeel. Wij waarderen het enorm dat u hiervoor uw tijd genomen hebt. Wij wensen u veel fietsplezier met uw winterartikelen.
Fijne dag namens ons...
kwaliteit en uitvoering kleding
Beste Coen,
Dank u wel voor dit mooi eindoordeel. Wij waarderen het enorm dat u hiervoor uw tijd genomen hebt. Veel fietsplezier met uw ondershirt.
Fijne dag namens ons Assos- team
Uitgebreid assortiment
Beste Margot,
Dank u wel voor uw positief eindoordeel. Wij waarderen het enorm dat u hiervoor uw tijd genomen heeft. Veel fietsplezier namens ons Assos- team
Persoonlijke aanpak, tijd en ruimte voor de klant, klantvriendelijkheid, productkennis
Beste Bert,
Dank u wel voor dit positief eindoordeel! Wij waarderen het enorm dat u hiervoor uw tijd genomen hebt. Veel fietsplezier met uw aangekochte artikelen.
Fijne dag namens ons Assos-...
argumentatie: uitleg in detail van de kwaliteitsvolle producten, de klant wordt sterk geadviseerd zodoende voor zichzelf de juiste aankopen te kunnen maken
Beste David,
Dank u wel voor uw dit mooi eindoordeel. Wij waarderen het enorm dat u hiervoor uw tijd genomen hebt. Veel fietsplezier met uw aangekochte artikelen.
Fijne dag namens ons Assos-...
TOP
Beste Luc,
Dank u wel voor dit mooi eindoordeel. Wij waarderen het enorm dat u hiervoor uw tijd genomen hebt. Veel fietsplezier met uw Chamois crème!
Fijne dag namens ons Assos- team