9.5 /10

checkbox100% beveelt Assos Store aan!

Marc Lambrechts

SterSterSterSterLege ster

Professionele uitleg,mooie winkel en aangenaam ontvangst.

Personeel staat erop enkel het juiste materiaal te verkopen.
Sokken en zomershirt

R. van der Wal

Aanrader

Goed Assos assortiment, zeer snelle verzending naar Nederland, duidelijke bestelprocedure.
Assos Equipe RSR BIB Shorts S9 Targa

Persoonlijke service
Fietsonderbroek

Patrick Verhulst

SterSterSterLege sterLege ster

Heb fietshandschoenen gekocht, eerst maat large - véél te klein-, dan x-large - nog te klein. Heb nogthans de maattabel geraadpleegd. Ik hou het voor bekeken. Als ik geen fysieke winkel vind in omgeving Gent zal ik wel een ander merk vinden. Heb nogthans, in het verleden, met jullie fietshandschoenen en fietskledij naar Compostella gefietst en was zéér tevreden. Het is nu niet dat ik kolenschoppen van handen heb hoor. Het zijn écht kleine maten.

Zeer vlugge bestelling
Fietshandschoenen

Antwoord Assos Store

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Jammer dat de pasvorm van de handschoenen uiteindelijk niet goed voor u bleek te zijn. We hebben vanuit onze winkel geprobeerd u zo goed mogelijk te helpen en hebben na de maat L ook een grotere maat XL aangeboden. Helaas bleek ook deze maat niet passend. Hoewel de maattabel een goede richtlijn geeft, kan de pasvorm per persoon verschillen. Zeker bij handschoenen kan niet alleen de omvang, maar ook de vorm van de hand een rol spelen. We vinden het uiteraard jammer dat we in dit geval geen passende ASSOS-handschoen voor u hebben kunnen vinden, maar vanuit onze kant hebben we geprobeerd alle mogelijkheden die we hadden aan te bieden. Des te fijner om te lezen dat u in het verleden met uw ASSOS fietskleding en handschoenen helemaal naar Compostela bent gefietst en daar zeer tevreden over was. We hopen dan ook dat u ondanks deze ervaring met een goed gevoel op ASSOS en onze winkel kunt terugkijken. Met sportieve groeten, Team Assos-Store

Roderick

Enthousiaste, kundige medewerkers met een duidelijke passie voor fietsers. Weten duidelijk waar ze het over hebben. Vlotte service.

Vriendelijk, behulpzaam. Proberen mee te denken.
Assos equipe RS bib-short

Van Gool

Klantvriendelijk

Ervaren personeel
Broek

Olivier D

Heel vlotte levering: Woensdagavond besteld en vrijdag geleverd. Top Assos winkel met voldoende voorraad als alternatief voor de Zwitserse website waar bepaalde broeken vaak uitverkocht zijn.

Voldoende voorraad en snelle levering.
Assos Mille GTO Bib Shorts S11 Long Zwart

Mieke Vervisch

SterSterSterLege sterLege ster

Zeer tevreden van product en snelle levering. Product is wel beschadigd toegekomen (potje gekraakt). Omdat de inhoud perfect bruikbaar was en ws weggegooid wordt als je het terug bezorgd, heb ik er geen melding van gemaakt.

zeer kwalitatief product - snelle levering
Assos Chamois Creme dames - skin repair gel

Antwoord Assos Store

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en de snelle levering. Wel jammer om te lezen dat het potje beschadigd is aangekomen. U mag dit in zo’n geval altijd even bij ons melden, ook wanneer de inhoud nog perfect bruikbaar is. We kijken dan graag samen naar een passende oplossing. Bedankt dat u dit alsnog via uw review aan ons laat weten. We nemen dit zeker mee. Met sportieve groeten, Team Assos-Store

Niels

Mooi prdukten, goede prijzen!

Goede klantenservice
Jas

Sarlet

+++Great+++

Quick
Short

Jason

Top customer service!

Snelle en efficiënte communicatie en shipping!
Jersey EF

yves cauwenbergh

Kwaliteit

Snel, correct

Nathalie

Alles verliep zeer soepel en de producten zijn geweldig.

Super snelle reacties en levering. Heeel vriendelijk
Assos fietsbroek

Nick

Prima, gewoon wat je verwacht.

Shirt

Assos Store verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Assos Store heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 27 juli 2016

Assos Store

De Belgische webshop voor Assos Fietskleding & Accessoires. Gratis verzending en snelle levering. Bekijk het assortiment!

Meerdorp 24B

2321 Meer

Marc Lambrechts

SterSterSterSterLege ster

Professionele uitleg,mooie winkel en aangenaam ontvangst.

Personeel staat erop enkel het juiste materiaal te verkopen.
Sokken en zomershirt

Patrick Verhulst

Zeer vlugge bestelling
Fietshandschoenen

Roderick

Vriendelijk, behulpzaam. Proberen mee te denken.
Assos equipe RS bib-short

Van Gool

Klantvriendelijk

Ervaren personeel
Broek

Olivier D

Voldoende voorraad en snelle levering.
Assos Mille GTO Bib Shorts S11 Long Zwart

Mieke Vervisch

zeer kwalitatief product - snelle levering
Assos Chamois Creme dames - skin repair gel

Niels

Mooi prdukten, goede prijzen!

Goede klantenservice
Jas

Sarlet

+++Great+++

Quick
Short

Jason

Top customer service!

Snelle en efficiënte communicatie en shipping!
Jersey EF

yves cauwenbergh

Kwaliteit

Snel, correct

Nathalie

Alles verliep zeer soepel en de producten zijn geweldig.

Super snelle reacties en levering. Heeel vriendelijk
Assos fietsbroek

Nick

Prima, gewoon wat je verwacht.

Shirt

Assos Store heeft de volgende resultaten bereikt: