- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
Vriendelijk, komen afspraken na en een mooi resultaat!
Je wordt hier vriendelijk geholpen en je wordt goed te woord gestaan.
vriendelijk, professioneel, komen afspraken na
De auto is netjes afgeleverd, de leenauto stond klaar en was netjes en schoon. Personeel is altijd vriendelijk.
goede opvang. snelle hulp en goede communicatie
Buitengewoon vriendelijk personeel. Raad iedereen dit bedrijf aan
Wij zijn op een goede en correcte manier behandeld, waarbij afspraken nagekomen worden.
Zeer goede afwerking en uitermate behulpzaam
Ik had schade en durfde niet meer in de auto te rijden gezien de schade. Er is meteen met mij meegekeken naar vervangend vervoer en voelde me enorm geholpen. Ook de reparatie was veel sneller klaar dan vooraf aangegeven. Zo fijn!
Goede service, klantvriendelijk. Duidelijke communicatie.
Goed contact, vriendelijke medewerkers, communiceren duidelijk.
Goede ervaringen met ASN. Snelle , vlotte en vriendelijke service
Prima geen op en aanmerkingen. Nette vlotte service
Mijn algemene vervaring met ASN Autoschade Lammertink is positief , afspraken worden goed gecommuniseerd , alles goed geregeld met de verzekering de schade is netjes verholpen , auto schoon terug gekregen . Al met al tevreden
De kontakten met ASN zijn allemaal perfect verlopen, ook de schade herstel en afhandeling is prima uitgevoerd.
ASN Autoschade Lammertink Rijssen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Lammertink Rijssen heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Lammertink Rijssen
Nijverheidsstraat 11
7461AD Rijssen
Vriendelijk, komen afspraken na en een mooi resultaat!
Je wordt hier vriendelijk geholpen en je wordt goed te woord gestaan.
vriendelijk, professioneel, komen afspraken na
goede opvang. snelle hulp en goede communicatie
Buitengewoon vriendelijk personeel. Raad iedereen dit bedrijf aan
Zeer goede afwerking en uitermate behulpzaam
Goede service, klantvriendelijk. Duidelijke communicatie.
Goed contact, vriendelijke medewerkers, communiceren duidelijk.
Goede ervaringen met ASN. Snelle , vlotte en vriendelijke service
Prima geen op en aanmerkingen. Nette vlotte service