Zeer prettige en efficiënte aanpak. Auto was veel sneller klaar dan gedacht. Vriendelijke bejegening.
- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
97% beveelt ASN Autoschade Kreijne Amersfoort aan!
97% beveelt ASN Autoschade Kreijne Amersfoort aan!
Klantvriendelijk en klantgericht. Doen wat je hebt beloofd en geruststellend want een aanrijding is natuurlijk nooit leuk. ‘Gelukkig heeft u fysiek er niets aan overgehouden’.
In het algemeen tevreden,een goed contact. In eerste instantie wat onduidelijk betreft werkelijke schade.
Vriendelijke en doortastende medewerking en adequate service
Heel goed en fijn geholpen. Mijn auto was snel klaar en zag er fantastisch uit!
Zowel telefonisch als ter plaatse erg vriendelijk. Duidelijke communicatie en proffesionele mensen.
Ontvangst en ophalen prima. Steek wat meer tijd en aandacht in de customer journey. Ik heb een volle agenda een beetje prognose en meenemen in het proces is fijn zodat je weet wanneer je de auto weer kan verwachten. Er zijn apps die je daarbij kunnen helpen. Als ik vraag wanneer mijn auto ongeveer klaar is en er komen steeds gemengde signalen of geen antwoord op de vraag, daar kan je niet op anticiperen. Nu kon ik de leenauto pas later inleveren en mijn eigen auto ophalen omdat jullie pas bellen op het moment dat hij helemaal klaar is. Neem de klant meer mee. Bij ophalen ook even vertellen wat er precies gedaan is en hoe. Bij PON autoschade kreeg ik een heel rapport met foto's mee. Dat voelt open en transparant.
Heel fijne klantgerichte dienstverlening.
Fantastische service en goede communicatie. Auto professioneel gerepareerd. Uitstel van reparatie door drukte en ontbreken leenauto werd tijdig gemeld.
Klantvriendelijk, goede en snelle service!
Personeel is vriendelijk snelle service en de schade is tot zeer tevreden gerepareerd
Tevreden met de afhandeling van mijn schade bij ASN Autoschade Kreijne, bij aflevering van mijn auto zeer soepel en snel geholpen en binnen 5 minuten weer op weg met vervangend vervoer. Tijdens ophalen van de auto was dit ook het geval. Zeer vlot en soepel geholpen.
De schade is keurig en professioneel hersteld. Personeel op de vestiging was erg vriendelijk. Enige minpunt was dat de schade in Mei is gemeld en er in oktober pas ruimte was.
Vakkundig en professioneel hersteld zoals reeds eerder ervaren
Het duurde bijna een week om een reactie te krijgen, en dat was voor een afspraak over 4 maanden. Dat was wel frustrerend.
ASN Autoschade Kreijne Amersfoort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Kreijne Amersfoort heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Kreijne Amersfoort
Kosmonaut 27
3824MK Amersfoort
Vriendelijke en doortastende medewerking en adequate service
Heel goed en fijn geholpen. Mijn auto was snel klaar en zag er fantastisch uit!
Heel fijne klantgerichte dienstverlening.
Klantvriendelijk, goede en snelle service!
Vakkundig en professioneel hersteld zoals reeds eerder ervaren
ASN Autoschade Kreijne Amersfoort heeft de volgende resultaten bereikt: