Het duurde erg lang voordat ik een vervangende auto kreeg en de schade hersteld kon worden. Dat kwam doordat een onderdeel langer op zich liet wachten. Het beleid is dat de vervangende auto pas...Het duurde erg lang voordat ik een vervangende auto kreeg en de schade hersteld kon worden. Dat kwam doordat een onderdeel langer op zich liet wachten. Het beleid is dat de vervangende auto pas gegeven wordt als de schade in reparatie is. Niet reëel! Ik heb 3,5 weken zonder auto gezeten en ook geen vervangende auto gekregen. Veel extra kosten moeten maken door zelf een auto te moeten huren. Ik kijk voortaan verder naar een schadehersteller die gelijk een vervangende auto meegeeft als herstel langer duurt dan gepland!
Keurig geholpen leenauto stond klaar ze bellen wanneer alles klaar is en alles is en wordt geregeld met de verzekering van de tegen partij. Ik zeg top
Mijn ervaring met Been autoschade is in 1 woord, uitstekend. Het personeel is klantvriendelijk en behulpzaam. Mijn auto ziet er weer uit als nieuw ! Ik ben zeer tevreden !
Het contact met en de uitvoering van de reparatie van ASN Autoschade Been Veendam was zeer goed. Adequaat afspraak en herinneringsbeleid. Goed en compleet vervangend vervoer, goed contact rond...Het contact met en de uitvoering van de reparatie van ASN Autoschade Been Veendam was zeer goed. Adequaat afspraak en herinneringsbeleid. Goed en compleet vervangend vervoer, goed contact rond wanneer de auto gerepareerd is en de auto ziet eruit of deze net van de band is gerold.
Het contact met de medewerker van het bedrijf verliep zowel telefonisch als persoonlijk correct. Dat heeft een prettige indruk op me gemaakt. Nadat ik op de afgesproken dag de auto kwam...Het contact met de medewerker van het bedrijf verliep zowel telefonisch als persoonlijk correct. Dat heeft een prettige indruk op me gemaakt. Nadat ik op de afgesproken dag de auto kwam brengen, kreeg ik een keurige leenauto mee. De reparatie van de schade is voorbeeldig uitgevoerd. Met een van buiten en van binnen schoongemaakte auto keerde ik huiswaarts. Het bedrijf is een aanrader!
Goede service, persoonlijk en klantgericht. Kwaliteit is goed.
Duidelijkheid van de te verwachten kosten van de reparatie.
Uitstekende schadeafhandeling en reparatie. Wachttijd soms wat aan de lange kant. Helaas wordt auto niet gewassen afgeleverd.
Auto ziet er weer nieuw uit en heb een fijne leenauto gehad
Het resultaat is perfect. Helaas heb ik een paar ervaringen met ast, altijd naar tevredenheid. Wel vind ik dat het reparatieproces veel tijd in beslag neemt.