Autoschade vd Linden Veldhoven stelt alles in het werk om een goed resultaat af te leveren. Gewoon vakwerk!
Top, fijne mensen. Duidelijke communicatie, en auto is zeer netjes gerepareerd. Auto verkeerd in nieuwstaat.
Schade aan mijn linker achterdeur laten repareren. Prima vaklui en een geweldige service. Bij het ophalen leek het wel of hij zo uit de showroom kwam, was mijn auto zelfs gewassen, en het lampje van mijn kapotte remlicht vervangen. Wat een service
Goeie ervaring. Communicatie goed, goede afhandeling. Auto weer schoon afgeleverd. Super leen auto ontvangen. Dit was een upgrade t.o.v. mijn auto
Prima service!
Goed contact. Duidelijke afspraak. Netjes schade hersteld. Leenfiets ter beschikking. Keurig bericht dat ik mijn auto kon ophalen.
Prima geholpen, eerst offerte gemaakt. Afspraak met expert geregeld. Kon de caravan daar gewoon laten staan.
Schade is netjes hersteld in week 49 2025 Planning liep wel met 2 dagen uit. Was gepland voor 3 dagen (deukje in linkerachterportier) Duurde 5 dagen, dus ook voor 5 dagen huurauto. Afspraak voor herstel was 6 weken daarvoor gemaakt. Excuus ASN was dat zij achterstand hadden.
Zeer nette adequate ontvangst, goede kennis en ervaring om ook een technische klant te beantwoorden, zeer nette en hulpvaardige correcte afhandeling.
goed
Vriendelijke mensen , en vakman schap is meesterschap. Niet geheel onbelangrijk, de auto kwam ook spik en span uit de werkplaats . Dit bedrijf is echt een aanrader
zijn zeer vriendelijk en behulpzaam met het oplossen van de schade, ik voelde me thuis en kreeg me auto weer terug als nieuw
Compliment voor Autoschadebedrijf ASN AUTOSCHADE VERMAIRE AMSTELVEEN Na een auto-aanrijding had ik een professionele inschatting van de schade nodig. Het eerste autoschadebedrijf waar ik naartoe ging, liet helaas sterk te wensen over: de communicatie was slecht, ik werd van het kastje naar de muur gestuurd en ik voelde me totaal niet serieus genomen. Daarom besloot ik zelf voor een andere aangesloten hersteller te kiezen. Zo kwam ik terecht bij het team van meneer Martin – en vanaf dat moment voelde alles als een verademing. Ik werd warm, professioneel en met oprechte aandacht ontvangen. Als vrouw voelde ik mij hier eindelijk serieus genomen in een omgeving die toch vaak door mannen wordt gedomineerd. De beoordeling verliep soepel, duidelijk en zorgvuldig. Er werd helder gecommuniceerd, afspraken werden keurig nagekomen en ik voelde mij als klant gewaardeerd en gehoord. Ik ben meneer Martin en zijn team enorm dankbaar voor hun vriendelijkheid, vakmanschap, eerlijkheid en betrokkenheid. Ik kan dit autoschadebedrijf dan ook van harte aan iedereen aanbevelen. Hartelijke groet, Lia H
Tot nu toe prima . Behulpzaam, vriendelijk, goed schadeherstel
ASN Autoschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima service!