Foodzool
- Sterke punten of zwakke punten
- Snelle levering
- Aangekochte producten
- Was vlokken, cocos olie
Goede kwaliteit en snelle levering
Heel goed.
voor de 1ste keer een bestelling gedaan ,verliep niet zoals ik verwachtte ,maar een deel van mijn bestelling ontvangen ,dus maar een ticket aangemaakt ,kreeg de dag er na s'avonds antwoord dat er iets was misgelopen en dat de rest verstuurd werd ,ik wou eigenlijk liever de rest annuleren maar omdat ze hun antwoorden maar steeds laat lezen was het al verzonden ,jammer dan maar ok
Heel goed
vlug geleverd
ik koop af en toe producten en ik heb een aantal cursussen gekocht. ik heb veel recepten gebruikt.
Snelle en correcte levering 👌
spullen gekocht om kefir en kombucha te maken
Super positief
Goede ervaring mee momenteel, producten waren na bestelling snel binnen en goed verpakt.
Mooie website, heldere uitleg
Heel goed!
Aromalifestyle verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Aromalifestyle heeft de volgende resultaten bereikt:
Aromalifestyle