8.5 /10

checkbox96% beveelt Ardoer aan!

Anne marie Pylyser

SterSterSterHalve sterLege ster

we zijn net terug van een midweek op de camping, plek was inorde , sanitair ook inorde en proper. maar...er was er amper iets te beleven ondanks de krokusvakantie. we hadden een kind mee van 10 jaar....het was er heel saai... zelfs nog geen broodje te verkrijgen....alles dicht. op maandag en dinsdag nog een beetje animatie voor de allerkleinsten en vanaf woensdag niks meer...

Kristof Palmans

Zeer mooie, verzorgde camping. Erg rustig en toch voldoende mogelijkheden voor de kinderen, ook bij slecht weer. Pluspunt hond mag mee in restaurant. Zeer vriendelijk personeel. Mooie verzorgde sanitair en grote kampeerplaatsen

Willem Gaemers

Het verblijf en accommodatie was geweldig

Vakantiepark de Meerpaal

Jean Marc Joslet

Mooi ressort, goed gelegen voor centrum of strand. En als fervent camperaar hebben we toch wat ervaring maar ik durf te zeggen niet eerder zo'n mooi, warm en proper sanitair gezien te hebben. Enkel jammer dat tijdens deze periode het winkeltje of de frituur niet open zijn.

Stefanie Buntinx

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Is de tweede keer dat we hier verblijven en al de tweede keer dat we een activiteit boeken en betalen maar dat we ze niet kunnen doen en dat we worden terugbetaald. Is echt niet leuk voor de kids. Het is ook een fabriek, je bent een nummer! Ik heb 4 keer moeten gaan melden dat ons sanitair niet verwarmd was, er geen warm water noch druk op het water stond. We zijn er 3 nachten geweest en op de laatste avond was het uiteindelijk opgelost. Maar 4 keer moeten gaan klagen alvorens je serieus genomen wordt. En je betaald voor de eigen sanitair! De buiten activiteiten voor kinderen zijn wel super en het zwembad valt goed mee. Al is de wild waterbaan maar 3 dagen open. Wij komen niet meer terug, twee keer geprobeerd en twee keer teleurgesteld geweest. Jammer.

Marcel DELIEN

mooi net onderhouden domein. Vriendelijk personeel. mooie aangename, ruime luxe suite, ook hier alles wat netjes. restaurant ok, genoeg keuze voor het ontbijt

Bert Klunder

Mooi, heel goed onderhouden park met veel voorzieningen en erg vriendelijk personeel. Zeer hondvriendelijk.

Staals

SterSterSterSterLege ster

Mooie, ruime plaatsen. Verder een prachtige camping met buiten- en binnenzwembad. En een restaurant op de camping. Jammer genoeg (maar begrijpelijk vanwege de winter) waren deze allemaal gesloten. Sanitair netjes en schoon.

Camping en bungalowpark De Haeghehorst

Mario De Leenheer

Tweede keer was het nu dat we verbleven op de camping met onze camper, heel proper overal,heel vriendelijk en behulpzaam personeel, wij komen zeker nog terug.

Jan Van Caeyzeele

Top camping en heel erg rustig tijdens de winterperiode. Callantsoog vlakbij en altijd wel iets open om te eten en te drinken alsook bij de strandpaviljoens. Prachtig verwarmd sanitair met lekkere warme douches. Goede en vriendelijke ontvangst. Hulp gekregen om aan een gasfles te geraken wat we erg waardeerden. Goede locatie voor fiets en wandeltochten te maken. Wij hebben er van genoten.

Camping Tempelhof

Petra Reintjens

Vriendelijk personeel en een schoon park.

Camping Zonneweelde

Hannah Jongebreur

SterSterSterHalve sterLege ster

De baby suite was mooi, de ligging was goed, vlakbij het strand. Ik vond het wel jammer dat we zelf moesten afwassen en het afval moesten weggooien, zijn we niet gewend bij een hotel concept. Het ontbijt was erg uitgebreid maar de croissantjes waren tot 2x toe niet gaar vanbinnen. Dat was jammer, verder was het een prima verblijf! De Guestbutler was handig.

I. van Esch

Heerlijke rustige camping, prachtig gelegen, ruime plaatsen, vriendelijk personeel

Camping Duinoord

Sachja Elten

Nette en ruime hotel kamer. Genoeg te doen voor de kinderen. Zwembad is leuk voor de jongeren doelgroep qua leeftijd. Wildwaterbaan erg leuk. Ontbijt smorgens was erg lekker.

Dirk Vanhoeck

Zelfs in de winterperiode was het er leuk. Restaurant was wel open en hebben we 2 keer bezocht. Toiletten kraakproper zoals gewoonlijk. Tot binnenkort, we komen zeker terug.

Camping & Beachresort Julianahoeve

Ardoer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ardoer heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 19 juni 2019

Ardoer

De top campings van Ardoer zijn van alle gemakken en luxe voorzien. Of je nu een camping zoekt met een zwembad, wellness, aan het strand of in het bos zoekt, bij Ardoer ben je aan het juiste adres.

Anne marie Pylyser

Mario De Leenheer

Jan Van Caeyzeele

Camping Tempelhof

Petra Reintjens

Vriendelijk personeel en een schoon park.

Camping Zonneweelde

Hannah Jongebreur