8.5 /10

checkbox96% beveelt Ardoer aan!

Sandra Brave

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Wij hebben een week in een chalet op deze camping gelogeerd en onze ervaring was helaas niet positief. Chalet: Het huisje stond scheef, waardoor we telkens moeite moesten doen om de deuren goed te sluiten. Hygiëne & geur: Binnen hing een muffe lucht die niet prettig was en het verblijf minder aangenaam maakte. Meubilair: Alles was van kunststof – zowel de bedden als de bank. Dit lag en zat niet comfortabel, waardoor het verblijf weinig ontspannend was. Prijs: Voor het bijboeken van één nacht betaal je de hoofdprijs, wat niet in verhouding staat tot de kwaliteit en de sfeer. Camping zelf: Tijdens ons verblijf was de camping vrijwel uitgestorven, waardoor de sfeer ontbrak. Kortom, voor ons was dit geen fijne ervaring en wij zullen hier niet terugkomen.

Camping & Beachresort Julianahoeve

Johan Swinnen

SterSterSterSterLege ster

Ruime camping met ruime plaatsen. Groot voordeel van vlak bij de duinen en dus bij de zee te zitten. Vriendelijk personeel. Ook in het laag seizoen proper en net sanitair Aankomst na de vaste openingsuren van de receptie was eveneens geen enkel probleem dankzij de conciërge die telefonisch bereikbaar is. Klein nadeel is dat, vanwege de mogelijkheid tot lozen grijs water op elke plek dat er geen centraal punt is voor lozing (voor ons meer interessant omdat de lozing ver onder de camper ligt). Dat kon gelukkig wel opgelost worden na navraag en met een beetje improvisatie in de buurt van een kleine riool afvoer

Camping Duinoord

Martin Holleman

Ook in december mooie droge camperplaatsen. Alles ziet er goed en netjes uit. Mooie omgeving en het is goed te doen om met de fiets naar Valkenburg (15 min) of Maastricht te gaan (30min). Komen hier zeker terug.

Gertie Arts

Alles prima geregeld, mooi en schoon park. Complimenten!!

Alex Kuijper

Vrijdagavond 28-11-2025 vond de Venose Hoptocht plaats en omdat wij bleven overnachten op camperplaats Akkertien konden we daar optimaal van genieten.

Rianne Nelemans

Prachtige camping! Keurig onderhouden. Niks op aan te merken. Mooi gelegen tussen Maastricht en Valkenburg. Heerlijk gegeten in de brasserie, supervriendelijk personeel.

Paul Oeyen

Goed onderhouden camping. Propere sanitair. Ideaal voor kleine kindjes met binnen- en buitenspeeltuin. Vriendelijk personeel. Aangename resto/taverne met toffe menukaart.

Stephen Weir

Lovely spot, I stayed here in my campervan , it was very nice. The staff were friendly, and the young ladies in reception, I got a great price for a smaller pitch, in the middle of nature. Facilities were great, shower block, toilets and even a dish washer to use for free. Lots of nice touches, there are some goats, lots of bird boxes everywhere, an insect hotel. So much to mention, but better go there to find out.

Camping Torentjeshoek

Carole Achterberg

SterSterSterSterLege ster

We wilden eigenlijk naar de zon maar door omstandigheden kon dat niet. Daarom boekten we het herfstarrangement van de Meerpaal. Echt een aanrader. Een schone studio met opgemaakte bedden, elke morgen een ontbijtje met heerlijke verse broodjes en een fantastisch drie gangen menu hoorde daarbij. Complimenten voor de kok. De gastvrijheid en de kerstsfeer op het park maakte het compleet. De Meerpaal heeft alles in zich om je ondanks de kou de zonnestralen te mogen laten ervaren. Bedankt. We hebben genoten.

Dirk Vandewiele

Het is een heel gezellige en toffe camping, de plaatsen zijn perfect, voor camper en verharde ondergrond ook een plaatsje met kunstgras als je uit de camper stapt, voor een tafel en stoeltjes erbij te plaatsen! Heel TOP!

Dane-Spreeuw

Mijn schoonmoeder had hier haar vakantie geboekt en wegens omstandigheden kon zij geen gebruik maken van het laatste weekend van hun vakantie, dit mocht zij ons toen cadeau doen. Dit had helemaal niet gehoeven van de Kuilart, maar enorm bedankt voor het regelen van het omzetten. Wij hebben genoten van een weekendje bij de Kuilart met mijn man en 2 zoontjes. Het zwembad is super met kinderen, pizza’s en snacks waren heerlijk en al het personeel was erg vriendelijk. Locatie heerlijk dichtbij grotere steden en een supermarkt erg dichtbij (die op het park was gesloten vanwege het seizoen) Bedankt voor de gastvrijheid!

Welke camping of vakantiepark heb je bezocht?
Vakantiepark De Kuilart (Ardoer)

Mariska Schrauwen

Zeer aangenaam verblijf! Prima camping met de camper lekker dicht aan zee. Ook het hondenuitlaatpad is super! Enige minpuntje wat ik ervaren heb is dat van de 5 minuten dat je kan douchen het water toch wel lang koud bleef. Maar daarom alsnog een dik verdiende 9/10! Wij komen terug🫶

Peter Hendrickx

Het huisje was heel net en gezellig,alles heel proper!!Het personeel,één voor één toppertjes!Allemaal heel vriendelijk en behulpzaam,niets teveel gevraagd en heel lief naar de kindjes naartoe!Het park is een echte aanrader,heel verzorgd en net,voor iedereen,groot en klein heel aangenaam!

Vincent Guldenaar

We hebben de groepsaccomodatie voor de tweede keer geboekt. Vooral door de zeer grote kamers die zeker toegankelijk zijn voor mindervaliden. De ruimte op zich is netjes en goed onderhouden. Contacten verliepen goed en vriendelijk. Het park zelf hebben we eigenlijk niet gezien.

Sylvia Hendriks

SterSterSterSterLege ster

Een leuk park, gezellige horeca, attent en lief personeel. Wel aan de prijs. 11,50 pp. toegang zwembad, bijv. En de prijzen van eten zijn ook fors. Verder alles goed verzorgd, schoon en vriendelijk.

Strandpark De Zeeuwse Kust

Ardoer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ardoer heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 19 juni 2019

Ardoer

De top campings van Ardoer zijn van alle gemakken en luxe voorzien. Of je nu een camping zoekt met een zwembad, wellness, aan het strand of in het bos zoekt, bij Ardoer ben je aan het juiste adres.

Sandra Brave

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Camping & Beachresort Julianahoeve

Johan Swinnen

Camping Duinoord

Martin Holleman

Gertie Arts

Alles prima geregeld, mooi en schoon park. Complimenten!!

Alex Kuijper

Carole Achterberg

Dirk Vandewiele

Dane-Spreeuw

Welke camping of vakantiepark heb je bezocht?
Vakantiepark De Kuilart (Ardoer)

Mariska Schrauwen

Peter Hendrickx