9.3 /10

checkbox100% beveelt Ard Korevaar Personenschade aan!

Prettig contact, snelle reacties en snel handelen. Erg fijn!

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Heel fijn persoon, empathisch. Houd je goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Ondanks mijn visie op de situatie, heeft Marieke mij de moed ingesproken om er alles uit te halen wat kan. Ik ben je zo dankbaar!

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Marieke de Nie is professioneel en kritisch. Ze luistert goed, stelt verhelderende vragen, is eerlijk en oprecht. Ik voelde mij veilig om te vragen als iets niet duidelijk was. Het contact via de mail was laagdrempelig en ik had altijd gauw antwoord. De communicatie was helder en in begrijpelijke taal.

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Hele ervaren kundige eerlijke respectvolle en begripvolle Marjolijne die alles in overleg met mij en mijn partner heeft geregeld

SterSterSterSterLege ster

Duidelijke communicatie qua mail, naar tevredenheid de schades afgehandeld !!

Professioneel

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Erg prettig. Maakt goeie stappen, is duidelijk en doet zelf haar werk, in tegenstelling tot de partij die doorregelt.

Evaluatie na afronding letselschadetraject

erg prettig, Ellis heeft goed de tijd en aandacht aan mij en mijn zaak besteedt en ervoor gezorgd dat het traject naar alle tevredenheid is afgerond. betreft vraag 8, er mag zeker contact worden opgenomen als dat nodig is voor wat dan ook maar we hebben dit contact in principe al gehad.

SterSterSterSterLege ster

Marjolijne is een vriendelijk begripvolle deskundige vrouw, die meedenkt met je.

Heel goed gehulp heel erg tevreden

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Prima. Communicatief, snelle denker, kundig op zijn vakgebied en bouwt goed aan een vertrouwensrelatie

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Professioneel, goed geïnformeerd, betrokken. Heel prettig.

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Veel te traag moest ik elke keer het verhaal opnieuw vertellen elke keer dezelfde vragen en ma een jaar een beroerd resultaat

Zeer goed, professioneel en vriendelijk

Evaluatie na afronding letselschadetraject

een hele bekwame maar vooral ook begane man die ons gedurende een lange periode op een hele fijne manier op allerlei gebied heeft ondersteund

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Ard Korevaar Personenschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ard Korevaar Personenschade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 1 mei 2019

Ard Korevaar Personenschade

Deskundigheid, enthousiasme en gedrevenheid zijn van nature bij ons aanwezig . Persoonlijke aanpak, de menselijke maat. Doen waar je goed in bent en je klant behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden. Zo simpel is dat. Alles kosteloos.

Benedenberg 111

2861 LE Bergambacht

Prettig contact, snelle reacties en snel handelen. Erg fijn!

SterSterSterSterLege ster

Duidelijke communicatie qua mail, naar tevredenheid de schades afgehandeld !!

Professioneel

Heel goed gehulp heel erg tevreden

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Professioneel, goed geïnformeerd, betrokken. Heel prettig.

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Zeer goed, professioneel en vriendelijk