Abol bayat
Het was een goede bhv curses
Helemaal prima
Het was goed geregeld
Prima cursus Goede uitleg Gezellige sfeer
Goede cursus, helder examen. Parkeren aan het centrum in Best is minder goed.
Inhoudelijk goed, duidelijke uitleg door instructeur
Over het algemeen wel goed
Fijne ervaring
prima cursus
ARBO centrum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ARBO centrum heeft de volgende resultaten bereikt:
Was eerste keer en wel goed
Het was een goede bhv curses
Helemaal prima
Het was goed geregeld
Prima cursus Goede uitleg Gezellige sfeer
Goede cursus, helder examen. Parkeren aan het centrum in Best is minder goed.
Inhoudelijk goed, duidelijke uitleg door instructeur
Over het algemeen wel goed