- Aangekocht product
- Evaluatie cursus ARBO centrum
Gezellige goed te doorlopen cursus
Professional and very friendly, enthusiastic and knowledgeable
Het is voor mij de eerte keer bij ARBO het bevalt me erg goed als ik volgende keer een Cursus moet volgen zal ik eerst bij ARBO kijken .
Prima. Goed en duidelijk allemaal
Een fijne omgeving met een duidelijke planning die soepel en vlot verliep.
Er wordt duidelijk en op tijd gecommuniceerd via de mail. De groep was niet te groot en er was genoeg koffie.
Was goed
Heel goed
prima
Duidelijke communicatie, professioneel
ARBO centrum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ARBO centrum heeft de volgende resultaten bereikt:
Gezellige goed te doorlopen cursus
Professional and very friendly, enthusiastic and knowledgeable
Prima. Goed en duidelijk allemaal
Een fijne omgeving met een duidelijke planning die soepel en vlot verliep.
Was goed
Heel goed