- Aangekocht product
- Evaluatie cursus ARBO centrum
Zeer goed
Very professional and detailed course. Allowed me to be fully prepared to use a forklift during my job.
Prima basiscursus BHV, gericht op handelen onderbouwd met theorie.
Goede website, telefonisch goed geholpen bij een vraag. Lunch goed geregeld. Trage koffie automaat in Arnhem en echt te warm binnen. Geen mogelijkheid om een raam open te zetten is ook minder. Dan liever airco wat er ook niet is. Lesmateriaal en keuze hiervan uitstekend. De dag erna direct al mail met officiële uitslag en certificaat in de mail.
Zeer goed, de instructeur was heel duidelijk en vriendelijk !
Prima locatie niks speciaals, goed geregeld. Doet waar je voorkomt en wat je er van verwacht.
Top
Prima organisatie
Helemaal goed
Gewoon een goed opleidcentrum met kundige mensen
Goed, was een fijne dag
Ik vond het een fijne en leerzame dag, de cursus werd op een hele leuke manier gegeven.
Goede en duidelijke cursussen,
Goed, goede brede uitleg over alle onderwerpen.
Degelijk
ARBO centrum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ARBO centrum heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed
Prima basiscursus BHV, gericht op handelen onderbouwd met theorie.
Zeer goed, de instructeur was heel duidelijk en vriendelijk !
Top
Prima organisatie
Helemaal goed
Gewoon een goed opleidcentrum met kundige mensen
Goed, was een fijne dag
Goede en duidelijke cursussen,
Goed, goede brede uitleg over alle onderwerpen.
Degelijk
ARBO centrum heeft de volgende resultaten bereikt: