- Aangekocht product
- Evaluatie cursus ARBO centrum
De trainingen zijn altijd goed verzorgd en professioneel. Weinig zuurstof in het leslokaal, verder prima.
Goede cursussen in kleine groepen met aandacht voor de cursist
Geweldige ervaring, het examen afgerond met 95% zonder er voor de cursus voor geleerd te hebben.
Goede communicatie
Ik had eerste les BHV en het was leuk. Goede uitleg, practische taken, voor alle vragen die heeft groep gesteld hebben we goede antwoorden gekregen.
Dienstverlening is verbeterd t.o.v. van een jaar geleden. Reactiesnelheid van de klantservice is veel beter geworden/
Ik vond het een hele leuke en leerzame dag. Je kon de curcus goed en duidelijk volgen.
prima communicatie vooraf en achteraf
Is top geregeld
Goed.
Goede cursus beetje koud in het leslokaal
Hele (ver)helderende cursus met echte praktijk voorbeelden en een instructeur met echte ervaring . Top!
ARBO centrum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ARBO centrum heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede cursussen in kleine groepen met aandacht voor de cursist