Reviews

AN-i

8.7 / 10
50 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie en lesmateriaal is goed, duidelijk en toepasbaar.
8.4/10
De feedback die u krijgt is als positief ervaren.
8.6/10
Het contact met ANi verloopt prettig.
8.8/10
Ik waardeer de opleiding in zijn geheel als volgt:
8.6/10
Het niveau van de opleiding was goed.
8.8/10
Ik waardeer de 3 cursusdagen in zijn geheel als volgt:
8.6/10
De docent is zeer deskundig en brengt nieuwe inzichten naar voren en voegt waarde toe aan de opleiding/cursus.
8.8/10
Wezenlijke verdieping van kennis en inzicht heeft plaatsgevonden.
8.4/10

50 Reviews

L.M. Wittendorp

10/10

Goede ervaringen met An-i.nl. Duidelijke en snelle reacties op vragen en feedback op de gemaakte thuisopdrachten. Daarnaast heldere en interessante cursusdagen.


Omnyacc Pensioen- en HRM-adviseurs

9/10

Goed


Wilma Scheepers

9/10

Fijne organisatie, korte lijntjes.


Jo Renckens, Durv

8/10

Snelle reacties, nemen de tijd, ruime feedback.


Jolijn Scholtes

9/10

Erg goed, zowel online als de classroom trainingen


Anoniem

9/10

De lesstof was duidelijk en concreet. De praktijksituaties maakten het geheel interessanter en de opdrachten sloten goed aan.


Anoniem

9/10

De inhoud van de opleiding is uitstekend. Het contact is goed verlopen. Ik persoonlijk had het prettig gevonden als de antwoorden telefonisch besproken konden worden ook al begrijp ik dat dit erg... De inhoud van de opleiding is uitstekend. Het contact is goed verlopen. Ik persoonlijk had het prettig gevonden als de antwoorden telefonisch besproken konden worden ook al begrijp ik dat dit erg tijdrovend zal zijn. Ik denk dat ik meer dan 3 cursusdagen ook fijn had gevonden. Die dagen waren voor mij erg leerzaam en een fijne aanvulling op het lesmateriaal.


Anoniem

9/10

Ik heb de leergang Arbeidsrecht gevolgd met als doel mijn kennis op te frissen. Ik vond het prettig om middels theorie en casussen de stof eigen te maken. De communicatie verliep prima. Samenvattend... Ik heb de leergang Arbeidsrecht gevolgd met als doel mijn kennis op te frissen. Ik vond het prettig om middels theorie en casussen de stof eigen te maken. De communicatie verliep prima. Samenvattend een positieve ervaring met An-i.


Anoniem

9/10

Prettig contact, goede begeleiding, antwoordmodules worden snel nagekeken.