Jacco Van Wegen
Mijn ervaring is goed !! Had bij hun al eerder verlichting besteld. 2e keer ook goed en snel.
- Sterke punten
- Snel en kwaliteit
Goede service en prima kabel ontvangen
Zeer goed
Vlotte levering met helaas een klein hiaat
Goede lampen met een goed advies
Alles zoals afgesproken
keurig geleverd volgens afspraak
Eenvoudig bestellen, snel geleverd, goede communicatie gedurende transport en bezorgen
Geen specifatie op de lamp of verpakking aangegeven vwb lumen of K Had G4 led lampjes besteld van 3,2 watt. Geven helaas minder licht dan de G4 lampjes die ik heb van 2,5 watt.
Prima!
erg goed en snel
Snelle reactie op mijn vragen en goed geholpen
Goede en snelle levering met nazorg
Snelle en correcte levering
Top
Applamp.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Applamp.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service en prima kabel ontvangen