Struelens
- Sterke punten
- Snelheid en kwaliteit
Super goed
Telefonische service en response op vragen en bestellingen zijn heel goed
Helaas een compleet andere zending binnen gekregen dan verwacht!!
op zich goed
Goede service
Prima, ook op de vraag voor een factuur snelle reactie!
Bestelling, bezorging is naar wens gegaan en zijn content met het product tot nog toe. Ons dank hiervoor!
Prettig. Kreeg de juiste informatie
De ene dag besteld, de andere dag in huis! Supersnel. Een aanrader
Zeer goed bedrijf denkt met je mee en geeft goede adviezen
goed
Goed service, snel levering
Ledstrip gekocht voor in de badkamer, en werkt perfect. En mooi warm en White licht. Niet zo'n dikke strip als elders verkrijgbaar, alleen het solderen is lastig, omdat je volgens mij nooit 100% de siliconen weg krijgt, daardoor lukte het mij niet, om goed te solderen maar kan aan mij liggen, verder de mooiste strip die ik kon vinden op het web.
perfect
Applamp.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Applamp.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Super goed
Telefonische service en response op vragen en bestellingen zijn heel goed
Helaas een compleet andere zending binnen gekregen dan verwacht!!
op zich goed
Goede service
Prima, ook op de vraag voor een factuur snelle reactie!
Prettig. Kreeg de juiste informatie
De ene dag besteld, de andere dag in huis! Supersnel. Een aanrader