9.2 /10

checkbox97% beveelt Wijnhandel Appeldoorn aan!

Martin Zonderland

Prima service

J. Rijneveld

Ik heb een goede ervaring

Antwoord Wijnhandel Appeldoorn

Mooi! Graag tot een volgende keer, groet Aron.

Klinkhamer

Prima snelle levering Alleen niet op de aangegeven datum

Antwoord Wijnhandel Appeldoorn

Fijn dat de wijn snel geleverd is, sorry van de datum. Zijn we aan het verbeteren. Groet, Aron

Frank

Picobello

Antwoord Wijnhandel Appeldoorn

Dank voor je enthousiasme, we doen het graag zo goed mogelijk. Tot de volgende keer!

Bob

Keurig en vlot

Antwoord Wijnhandel Appeldoorn

Geniet van Shangri-La! Wauw.

Otterspeer

Makkelijk site om online te bestellen.

Antwoord Wijnhandel Appeldoorn

Hoi Otterspeer, Bedankt voor de mooie 10! Fijn om te horen dat je onze site prettig vindt om mee te bestellen. We zijn op de achtergrond zelfs bezig om het nóg eenvoudiger en sneller te maken, wordt vervolgd 😉 Graag tot de volgende bestelling! Groet, Aron

Reijnen

Super snelle service

Super bedankt voor de lovende woorden! Groet Aron

Hanneke de Haan

SterSterSterLege sterLege ster

De eerdere ervaringen waren beter dan de laatste. Er wordt niet gekeken naar de gewenste bezorg datum. Als je aangeeft welke datum ( zodat je zeker weet dat er iemand thuis is) trekken jullie je er niets van aan. Waarom is dan die mogelijkheid? Dan zadel je post.nl met het probleem op. Gelukkig kijken die er wel naar en kon de bestelling toch op mij gekozen datum komen.

Antwoord Wijnhandel Appeldoorn

Beste mevrouw de Haan, Dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Vervelend om te horen dat het dit keer minder goed is verlopen dan u gewend bent. Uw feedback over de gewenste bezorgdatum is terecht die optie moet natuurlijk ook daadwerkelijk nageleefd worden, en dat is in uw geval duidelijk niet goed gegaan. We werken met PostNL om zoveel mogelijk rekening te houden met bezorgvoorkeuren, maar het klopt dat dat proces nog niet altijd sluitend is. We nemen uw signaal serieus en gaan intern kijken hoe we dit beter kunnen afstemmen, zodat dit in de toekomst wél goed gaat. Ik mail u persoonlijk nog even. Met vriendelijke groet, Aron

Martijn

Super fijne zaak, wel kennis en heerlijke wijnen

Antwoord Wijnhandel Appeldoorn

Hoi Martijn, Dank voor je prachtige 10 en je fijne woorden! We vinden het super dat je ons zo waardeert en jij bent voor ons ook absoluut een gewaardeerde vaste klant uit Velp. Mooi om te horen dat je de combinatie van kennis en lekkere wijnen bij ons vindt. Altijd welkom, je weet ons te vinden! Groet, Aron

Luc

Prettig

Antwoord Wijnhandel Appeldoorn

Hoi Luc, Bedankt voor je mooie 10 en je bestelling van de Cuvee XII een prachtige wijn van Nederlandse bodem! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer! Groet, Aron

Geantwoord op

Wijnhandel Appeldoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wijnhandel Appeldoorn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 15 april 2016

Wijnhandel Appeldoorn

In de webshop van Wijnhandel Appeldoorn koopt u uw ideale wijn eenvoudig en veilig. Iedere bestelling wordt zorgvuldig afgehandeld en dezelfde dag voor 17:00 verzonden.

Emmastraat 27A

Prima service

J. Rijneveld

Ik heb een goede ervaring

Antwoord Wijnhandel Appeldoorn

Mooi! Graag tot een volgende keer, groet Aron.

Klinkhamer

Prima snelle levering Alleen niet op de aangegeven datum

Frank

Picobello

Bob

Keurig en vlot

Antwoord Wijnhandel Appeldoorn

Geniet van Shangri-La! Wauw.

Otterspeer

Makkelijk site om online te bestellen.

Reijnen

Super snelle service