R. Spaltman
Uitstekend!
97% beveelt Wijnhandel Appeldoorn aan!
Heel goed 👍👍
Conform afspraak geleverd - fijn dat ze uniek assortiment hebben
Snelle levering aan huis.
Klant vriendelijk en ter zake kundig team met een mooi en divers pallet aan wijnen
Super!
Snelle levering : enthousiast en kundig team
Klantgericht en snel! Wijnhandel Appeldoorn heeft heerlijke wijnen en goede snelle service. Grt
Zowel online bestellingen voor de vertrouwde wijnen, als in de winkel: je gaat altijd met een blij gevoel en lekkere wijn naar huis. Koop we graag een cadeau voor mensen die ik niet zo goed ken door fijne advies en wijn voor goede prijs.
zeer positief
Zeer fijne wijn winkel
snelle levering en prima service
Zeer correcte en snelle levering
Deskundig en adequaat.
Mijn eenmalige ervaring met dit bedrijf was helaas negatief! Ik heb veel tijd besteed om goede wijnen te vinden, bestellen en betalen voor een verjaardag. Een paar dagen later kreeg ik een bericht de bestelde wijnen niet in voorraad zijn en het geld werd teruggestort. Ik kwam daarmee in grote problemen met het verjaardagsfeestje. En ze hebben niks gedaan on dat goed te maken of minstens alternatieve wijnen aan te bieden. Dus onbetrouwbaar en nooit meer!
Wijnhandel Appeldoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wijnhandel Appeldoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed 👍👍
Conform afspraak geleverd - fijn dat ze uniek assortiment hebben
Snelle levering aan huis.
Super!
Snelle levering : enthousiast en kundig team