Paul Borm
proffesioneel
97% beveelt Wijnhandel Appeldoorn aan!
heel goed, de bestellingen worden altijd netjes en goed afgehandeld
Zeer snel en goede service
Ruime keuze, gedetailleerde uitleg bij het product, persoonlijke teksten mogelijk op kaartjes voor cadeau,en snelle levering
Zeer positief, mooi assortiment, goede prijzen èn snel geleverd!
Goede ervaring met dit bedrijf, nette en vlotte service
Zeer goed; Snelle levering; goed verpakt
Klantvriendelijk bedrijf met goede verhouding prijs/ kwaliteit
Adequaat bedrijf met goede verhouding prijs/kwaliteit.
Zeer tevreden
Zeer goed
Prachtig assortiment met kennis van zaken aanbevolen.
Echt een familiebedrijf, vriendelijk en goede adviezen
Correcte dienstverlening en communicatie
Fijne wijnhandel, met een groot assortiment aan wijnen. Goede en vriendelijke service.
Wijnhandel Appeldoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wijnhandel Appeldoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
heel goed, de bestellingen worden altijd netjes en goed afgehandeld
Zeer snel en goede service
Zeer positief, mooi assortiment, goede prijzen èn snel geleverd!
Goede ervaring met dit bedrijf, nette en vlotte service
Zeer goed; Snelle levering; goed verpakt
Klantvriendelijk bedrijf met goede verhouding prijs/ kwaliteit
Adequaat bedrijf met goede verhouding prijs/kwaliteit.
Zeer tevreden
Zeer goed
Prachtig assortiment met kennis van zaken aanbevolen.
Echt een familiebedrijf, vriendelijk en goede adviezen
Correcte dienstverlening en communicatie