Wijnhandel Appeldoorn
Goed, lekker, maar wel te vroeg geleverd. Had als gewenste leverdatum 25 juli opgegeven (had vooruit besteld), maar de bestelling werd direct verstuurd, waardoor het verjaardagskado 10 dagen te vroeg was.
97% beveelt Wijnhandel Appeldoorn aan!
Correcte afhandeling van bestellingen en goede communicatie
Ik heb een week geleden besteld en nog niets ontvangen. Wel bericht dat 1 ding niet op voorraad was en er werd gewacht op dit product voordat er kon worden uitgeleverd. Aangegeven dat dit ivm het niet meer cadeau kunnen geven een teleurstelling was, daarna geen reactie meer ontvangen. Teleurgesteld. Ik zou hier niet opnieuw bestellen.
Uitstekend
Goed en snel geleverd
Goede wijnen en goede service. Top!
Makkelijk bestellen en snel en netjes verpakt bezorgd!
Bestelling ging makkelijk, levering op tijd, helaas stond de tekst die ik had aangegeven niet op de kaart. De bestelling was een cadeau en dit had ik verwacht.
Prima wijn leverancier
Snelle service
Goed assortiment en prettig personeel.
Erg goed professioneel en vriendelijk
Bestelling gedaan en snel geleverd. Ook goed stevig verpakt. Telefonisch contact was ook prettig. Volgende keren zal ik hier zeker mijn MIP wijn gaan bestellen!
Wijnhandel Appeldoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wijnhandel Appeldoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Correcte afhandeling van bestellingen en goede communicatie
Uitstekend
Goed en snel geleverd
Goede wijnen en goede service. Top!
Makkelijk bestellen en snel en netjes verpakt bezorgd!
Prima wijn leverancier
Snelle service
Goed assortiment en prettig personeel.
Erg goed professioneel en vriendelijk
Wijnhandel Appeldoorn heeft de volgende resultaten bereikt: