9 /10

2009 reviewsSchrijf review

checkbox98% beveelt Antratek Electronics aan!

2009 reviews

Wouter

Gewoon goed

Pieter

Heel erg goed, producten werden de volgende dag al geleverd.

Geen opmerking
Ik zou er geen weten
Snelle levering, zeer goed verpakt

Eugene Allard

Snelle levering en product zoals omschreven. Print nog niet ingebruik genomen.

Heeft u opmerkingen over de gekozen vervoerder
Minder info over transport zou ook veel drinkwater schelen. dit is allemaal sterk overdreven. Je krijgt tegenwoordig bij elke bocht die ze nemen een update. Zowel van de vervoerder als van de leverancier. Ik denk dat hiermee ook veer energie verspilt wordt.

B. Meijer

Uitstekend bereikbaar voor telefonische vragen over een te bestellen produkt en snelle levering.

Binnen 2 minuten iemand aan de lijn met de juiste info die ik wilde hebben om te kunnen kiezen welk produkt ik zou willen bestellen.
Nee, is prima verlopen

Ton Verlind

Correct, snel en vertrouwenwekkend

Handleidingen en begeleidende informatie kunnen beter
To the point

Arie Broere

Duidelijke website, groot assortiment.

B.J.M. Dunselman

Uitstekende ervaring al vele jaren en vele bestellingen.

Nee postNL is ook prima

Logistiek Securicon

SterSterSterHalve sterLege ster

prima

Yourselv B.V.

Overzichtelijk, snel en klantvriendelijk.

Klantenservice

Paul van Haastrecht

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Deze keer was afhandeling een hele slechte ervaring

Heeft u opmerkingen over de gekozen vervoerder
Was me helemaal niet opgevallen dat ik kon kiezen, maar GLS is echt slecht. Die kies is zeker NIET de volgende keer. Het pakket kon vorige week woensdag al worden bezorgd, maar vanwege een "interne sorteer fout", begon het hele proces opnieuw. Volgens mij een "interne smoes" voor om kosten te optimaliseren. Dus uiteindelijk pas op maandag daarna bezorgd.
Het voorraad beheer klopt niet, het product was op voorraad toen ik bestelde, het was op voorraad toen sales keek in Nederland... alleen was het NIET op voorraad. Na een week van geen informatie, keek ik en zag 1 tot 2 weken levertijd.. kan gebeuren.. maar na 4 weken stilte en wachten heb ik een mail gestuurd. Er was wat misgegaan en ik zou de week erna worden gebeld. Klanten service werkt niet goed want ik werd NIET terug gebeld. Weer zelf mail gestuurd en nu zou het de week erna worden geleverd. NIET DUS.. het werd wel verstuurd maar GLS maakte er een rommeltje van...
ruime aanbod.... als het tenminste beschikbaar is...

Antwoord Antratek Electronics

Bedankt voor uw eerlijke review. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, aangezien dit uiteraard niet de ervaring is die wij willen bieden. De voorraadfout had niet mogen gebeuren en we begrijpen volledig hoe frustrerend dit voor u moet zijn geweest. Naar aanleiding van uw feedback hebben wij onze voorraad direct gecontroleerd om dit in de toekomst te voorkomen, al realiseren wij ons dat dit uw ervaring op dit moment helaas niet oplost. Wat betreft GLS herkennen wij uw opmerkingen. Wij ontvangen hier vaker signalen over en, mocht u ons nog een kans willen geven, adviseren wij om te kiezen voor verzending via DHL of PostNL. Nogmaals onze oprechte excuses namens Antratek. We vinden het erg vervelend dat uw bestelling niet naar wens is verlopen. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet,

Geantwoord op

anoniem

SterSterSterSterLege ster

Bestellen ging vlot, levering was snel en de spullen waren netjes verpakt.

Goede ervaringen met PostNL. Fijn dat ik hieruit kon kiezen

Rick Betting

Interessante producten en snelle levering

Heeft u opmerkingen over de gekozen vervoerder
GLS, tja, die had het beter kunnen doen, met hun 'helaas' emails waar ik 'helaas' vreselijk de kriebels van krijg.

Jaap Martens

Kundige en vriendelijke hulp en ook kundig

denkt mee en levert snel en betrouwbaar al diverse keren wat besteld

Antratek Electronics verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Antratek Electronics heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • check2009 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 13 maart 2014

Antratek Electronics

Antratek Electronics is distributeur van embedded elektronica en industriële automatisering. Wij vertegenwoordigen meer dan 30 fabrikanten voor de Benelux en Duitsland. Al meer dan 25 jaar onderscheidt Antratek zich door innovatieve en betaalbare producten, waarbij u kunt rekenen op een goede service. Wij leveren niet alleen aan de industrie, maar ook aan onderwijsinstellingen en particulieren.

's-Gravenweg 318-G

2911 BK Nieuwerkerk aan den IJssel

2009 reviews

Wouter

Gewoon goed

Pieter

Heel erg goed, producten werden de volgende dag al geleverd.

Geen opmerking
Ik zou er geen weten
Snelle levering, zeer goed verpakt

Eugene Allard

Snelle levering en product zoals omschreven. Print nog niet ingebruik genomen.

B. Meijer

Nee, is prima verlopen

Ton Verlind

Correct, snel en vertrouwenwekkend

Handleidingen en begeleidende informatie kunnen beter
To the point

Arie Broere

Duidelijke website, groot assortiment.

B.J.M. Dunselman

Uitstekende ervaring al vele jaren en vele bestellingen.

Nee postNL is ook prima

Logistiek Securicon

SterSterSterHalve sterLege ster

prima

Yourselv B.V.

Overzichtelijk, snel en klantvriendelijk.

Klantenservice

Paul van Haastrecht

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Deze keer was afhandeling een hele slechte ervaring

Heeft u opmerkingen over de gekozen vervoerder
ruime aanbod.... als het tenminste beschikbaar is...

Antwoord Antratek Electronics

Geantwoord op

anoniem

SterSterSterSterLege ster

Bestellen ging vlot, levering was snel en de spullen waren netjes verpakt.

Goede ervaringen met PostNL. Fijn dat ik hieruit kon kiezen

Rick Betting