Bert Simons
prima!
- Heeft u opmerkingen over de gekozen vervoerder
- nee
1986 reviewsSchrijf review
98% beveelt Antratek Electronics aan!
prima!
fantastisch. Enorm snel geleverd.
Snel geleverd zoals beschreven
Lora 868mhz producten die ik zocht voor Meshcore waren op voorraad en snel geleverd. Je hoeft niet uren het internet af te struinen voor goede kwaliteit. Antratek heeft het gewoon.
Prefect!
Uitstekend.
Gemakkelijk besteld en snel ontvangen
Antratek Electronics levert uitstekende IoT techniek.
Bestelling rammelend in idioot grote doos.
langdurige leverancier. Door langzaam aan te vertrekken van losse electronica onderdelen, zorgt het ervoor dat alle doosjes op elkaar gaan lijken, meer uitleg en omschrijving van de producten zou dan helpen.
Kan niet beter
Erg positieve ervaring. Het product is snel geleverd en in de tussentijd goed geïnformeerd over de gang van zaken.
Snelle levering, goed product en opvolging.
Bijzonder onder de indruk van de snelle afhandeling van de bestelling en de levering, zondagavond besteld, maandagavond al in huis en dat rond de kerst, petje af!
Snelle levering prima spullen
Antratek Electronics verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Antratek Electronics heeft de volgende resultaten bereikt:
Antratek Electronics
's-Gravenweg 318-G
2911 BK Nieuwerkerk aan den IJssel
prima!
fantastisch. Enorm snel geleverd.
Snel geleverd zoals beschreven
Prefect!
Uitstekend.
Gemakkelijk besteld en snel ontvangen
Antratek Electronics levert uitstekende IoT techniek.
Bestelling rammelend in idioot grote doos.
Kan niet beter
Snelle levering, goed product en opvolging.
Snelle levering prima spullen
Antratek Electronics heeft de volgende resultaten bereikt: