Van Houwelingen
Positief verrast! Op de site duidelijk aangegeven dat er vertragingen waren met goede reden, maar toch het pakket ruim voor de nodige datum gekregen. Super fijn!
- Sterke punten
- Unieke merchandise aanbod Snelle verzending Goede service
Goede ervaring, geen miscommunicatie.
erg goed
Hele vriendelijke service, je krijgt altijd vlot antwoord als je vragen hebt, pakketjes worden snel verstuurd. Ze hebben een mooi aanbod en een toffe site, zeker een aanrader!
Super bedrijf ik koop altijd men hondenbrokken en andere dierenproducten hier en is altijd perfect geleverd
Alles was goed! Snel bezorgd, zelfs in December wanneer het meestal erg druk is.
Snelle levering en goede service, top! Altijd snel antwoord gekregen op vragen.
Altijd top kwaliteit en snelle levering
Simply Amazing 💖
Gekocht product: Funko Pop - An Afternoon with Eevee & Friends: Vaporeon. Ik ben zo blij dat ik deze webshop gevonden heb! Ik had bij de release van het product geen pre-order geplaatst en even later was het overal uitverkocht, behalve als ik er 100en euro's via Ebay zou neerleggen. Door veel te googlen ben ik uiteindelijk op de Aniworld4u webshop terecht gekomen waar een normale verkoopprijs werd gegeven. Ik had de bestelling geplaatst en de volgende dag werd het al verzonden! Ik was zeer blij verrast. Heel erg bedankt voor de snelle en goede service. Zeker een aanrader!!!
positief
Pokemon knuffels voor vjdg dochter besteld
Goed!
Snelle levering en leuke producten!
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Aniworld4u.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Aniworld4u.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Aniworld4u.com
pieter van vollenhovenstraat 12
8019zh zwolle
Goede ervaring, geen miscommunicatie.
erg goed
Snelle levering en goede service, top! Altijd snel antwoord gekregen op vragen.
Altijd top kwaliteit en snelle levering
Simply Amazing 💖
positief
Pokemon knuffels voor vjdg dochter besteld
Goed!
Snelle levering en leuke producten!
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Aniworld4u.com heeft de volgende resultaten bereikt: