Jan Spruit
Fijn en zeer informatief platform, kijk er elke dag naar uit !!
- Wat kan Androidplanet.nl nog verbeteren aan haar website?
- Voorlopig niets aan doen
Mooie artikelen
Zeer duidelijk
Leuke en relevante Android informatie
Al jaren trouwe fan
Vernieuwing in kennis en inzicht.
Topinfo
Gewoon nuttige informatie
Android Planet verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Android Planet heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooie artikelen
Zeer duidelijk
Leuke en relevante Android informatie
Al jaren trouwe fan
Vernieuwing in kennis en inzicht.
Topinfo
Gewoon nuttige informatie