9.3 /10

checkbox99% beveelt AMESI aan!

Kwaliteit producten

Tandartspraktijk de Wissel & Scholte

Geweldig geholpen! En zeer accurate en snelle service

Jose

Uitgebreide keus en mooie producten!

Smith

Snel en prettig

Cindy

Leuke producten, snelle verzending, goede houdbaarheidsdata

Peeters M

Mooie product en en super snelle levering

Anne

Voor het eerst besteld recent. Alles is goed en heel aangekomen. Website werkte goed maar soms een kleine hapering m.b.t. de tekst op de website vanaf de mobiele telefoon (tekst blijft hangen dan kan je je een van de categorieën niet aanklikken, ben alleen vergeten welke). Kan ook aan mijn browser hebben gelegen.ik weet nog niet hoe de producten smaken, maar alles is dus wel heel aangekomen. Alleen ik zou toch voor de losse zakjes een beetje bescherming toevoegen (vullen van de doos met luchtzakjes ofzo). Glazen potjes wel netjes ingepakt en beschermd.

Pierre

perfetto!

Olena

alles goed

Marga Noz

Cadeautje op laatste moment besteld. Kwam leuk ingepakt de volgende dag al thuis!

Adema

Uitstekende webshop

Rob Kwak

Snelle service

Vastgoedonderneming

Prima producten, lekker

Harry Crijns

Geweldige service en klantvriendelijkheid

AMESI verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

AMESI heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 15 april 2016

AMESI

Welkom bij Amesi, de Italiaanse delicatessen webwinkel voor heerlijke en eerlijke producten. Gemaakt volgens ambachtelijke recepten met veel liefde. Doordat er alleen gewerkt wordt met eerlijke ingrediënten (geen kunstmatige toevoegingen, geen palmolie, alleen de beste ingrediënten), ontstaan kwaliteitsproducten, vol smaak voor mensen met smaak.

Beatrix van Egmondstraat 45

4133 HP Vianen

Kwaliteit producten

Tandartspraktijk de Wissel & Scholte

Geweldig geholpen! En zeer accurate en snelle service

Jose

Uitgebreide keus en mooie producten!

Smith

Snel en prettig