R. Sonneveld
Fantastische service, snel en zeer klantvriendelijk!
Mooie artikelen, snelle bezorging.
Zeer snelle levering en mooie producten
Zeer correct, een deel van het product was niet in voorraad. Ze namen hiervoor telefonisch contact op.
Super! Klantvriendelijk, reageert snel en denkt in oplossingen
Heel goed!
Super vriendelijke persoonlijke hulp bij bestelling!
zeer goed
Goed (op de website ingrediënten vermelden)van bijvoorbeeld saus
Geweldig geholpen! En zeer accurate en snelle service
Uitgebreide keus en mooie producten!
Snel en prettig
Leuke producten, snelle verzending, goede houdbaarheidsdata
Mooie product en en super snelle levering
AMESI verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
AMESI heeft de volgende resultaten bereikt:
Fantastische service, snel en zeer klantvriendelijk!
Mooie artikelen, snelle bezorging.
Zeer snelle levering en mooie producten
Super! Klantvriendelijk, reageert snel en denkt in oplossingen
Heel goed!
Super vriendelijke persoonlijke hulp bij bestelling!
zeer goed
Goed (op de website ingrediënten vermelden)van bijvoorbeeld saus
Geweldig geholpen! En zeer accurate en snelle service
Uitgebreide keus en mooie producten!
Snel en prettig
Leuke producten, snelle verzending, goede houdbaarheidsdata