Niels / Paradigma Groep
Goed contact en duidelijke communicatie, prima service tijdens het bestellen van mijn leaseauto door Davey
Top service. Van bestelling tot levering goed geholpen. Er werd de tijd genomen en de levering verliep perfect. Zeker een aanrader.
Goed geholpen door davey
Prima service. Vanaf bestellen van de auto door de leasemaatschappij keurig op de hoogte gehouden door Ames over levertijd en andere zaken. Aflevering van de auto was zeer netjes. Alles goed uitgelegd en geholpen met instellingen.
Top service
Zeer tevreden met het aanschaffen van mijn nieuwe Volkswagen T Roc. Goed geholpen door Mike Schreuder, je wordt ook goed op de hoogte gehouden tijdens het bestelproces hiervan, en met het afleveren krijg je ook nog een hele fijne uitleg wat betreft de werking van de auto.
super
Ames Dordrecht
Zeer tevreden. Skoda Superb 1.5 PHEV combi aangeschaft. Door Davey Pama op een vriendelijke en betrouwbare manier geholpen.
Geweldige service!
Door Mike Schreuder prima behandeld bij de voorbereiding en afhandeling. Niets op aan te merken nam ook de tijd om alle nieuwe snufjes uit te leggen. Hij krijgt van mij 5 sterren. Over het bedrijf ben ik ook tevreden. Al eerder bij servicebeurten een prima ervaring.
Klantvriendelijk en duidelijke communicatie. Auto keurig afgeleverd
fantastische auto ID3 deskundige /geduldige uitleg door Der.Tarheel
Top bedrijf, met fantastische medewerkers zoals Davey ( verkoopervaring Skoda) en Jacob-Jan die mijn auto ondangs de drukte op tijd hebben afgeleverd. De Skoda kamiq was zo als ik gewend was gepoetst en keurig klaargemaakt.
21-1-2026 nieuwe volkswagen ID7 tourer opgehaald en super tevreden :)
Ames verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ames heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed geholpen door davey
Top service
super
Ames Dordrecht
Geweldige service!
Klantvriendelijk en duidelijke communicatie. Auto keurig afgeleverd
fantastische auto ID3 deskundige /geduldige uitleg door Der.Tarheel
21-1-2026 nieuwe volkswagen ID7 tourer opgehaald en super tevreden :)
Ames heeft de volgende resultaten bereikt: