9.1 /10

checkbox97% beveelt Ambertree aan!

Hilde Schutyser

We zijn heel tevreden

Dankjewel, Hilde! Geniet van jouw aankoop. 😊

Fien

Alles verliep naar wens. We waren zeer tevreden met de levering, de tafel en de service per mail.

Bert Moons

Mooie collectie, goede hulp en opvolging, snelle levering

Dankjewel Bert! Fijn te horen! Groetjes Ambertree Team

J

Top!!!

Goedroen Osaer

SterSterSterSterLege ster

Recent een salon en een mat gekocht bij Ambertree en ik ben super tevreden! De service was vriendelijk en behulpzaam, en ik kreeg goed advies bij het kiezen van de juiste zetel. De levertermijn was helaas lang. Het salon is niet alleen mooi, maar ook erg comfortabel. Zeker een aanrader!

xx

Super!

Anneliese Hoskens

Fantastisch

Hellemans Rens.

Zeer aangenaam en profecioneel.

Van Santvliet,Grignard

SterSterSterSterLege ster

Wij kregen goede uitleg wat de aankoop betrof ende opvolging van de levering verliep vlot,de man die ons meubel leverde was heel enthousiast en behulpzaam ,echt een vriendelijke man!!

Dankjewel, we zullen het aan hem doorgeven :) Groetjes

Peter Segers

Heel fijn. Goed advies en supercorrect aangaande gemaakte afspraken

Toon Van Thillo

SterSterSterSterLege ster

Aankoop ging vlot. Goed advies gekregen, en zeer flexibele levering. Advies na aankoop (ivm installatie lamp op een rozet) liet te wensen over.

Geert Hanssens

vlotte en aangename service, zowel bij aankoop als nadien

Bedankt Geert, heel fijn om te lezen! Groetjes

Yves Verbeeck

Zeer gezellig en professioneel. Ze neemt zeker haar tijd om haar klanten beter te leren kennen en dit met een lekkere kop koffie. Ik raad Ambertree zeker aan, ook omdat ze de aller mooiste meubels verkopen.

Helena

Prachtige winkel en goede service!

Jannita van de Braak

hele goede aankoopervaring gehad

Ambertree verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ambertree heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 22 september 2017

Ambertree

Ambertree is een sfeervolle interieurzaak waar passie voor design centraal staat. Gevestigd in de voormalige cinemazaal 'Agora', is onze showroom de uitgelezen plek om nieuwe ideeën op te doen en om onze collectie designmeubels, verlichting, tapijten en woonaccessoires met eigen ogen te zien, voelen en beleven. Je vindt er meer dan 50 merken onder één dak en een aanbod dat steeds is afgestemd op de laatste trends.

Kioskplaats 20

Super!

Anneliese Hoskens

Fantastisch

Hellemans Rens.

Zeer aangenaam en profecioneel.

Van Santvliet,Grignard

vlotte en aangename service, zowel bij aankoop als nadien

Bedankt Geert, heel fijn om te lezen! Groetjes

Yves Verbeeck

Helena

Prachtige winkel en goede service!

Jannita van de Braak

hele goede aankoopervaring gehad