P Silva
- Product of service:
- Huis verkocht
Goed.
We hebben een heel naar gevoel bij de werkwijze van dit kantoor, maar geen keuze. Deze komt meer vanuit ons vorige contact met deze notaris als het huidige.
Heel duidelijk uitleg van de in en outs heel tevreden
Effectief
Ik kreeg 2 maanden later nog een narekening. Dat was een verassing en een beetje slordig.
slecht
Goed geregeld zonder gedoe
Redelijk in prijs
Afspraken worden op korte tijd ingepland, de ontvangst is altijd prettig,krijgen altijd iets te drinken aangeboden, relaxte sfeer
Duidelijk en deskundig.
goed
Lang wachten op notaris, zeer beknopte lezing akte.
Redelijk
Correct
Ambachtse Notaris verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ambachtse Notaris heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed geregeld zonder gedoe
Redelijk in prijs
Duidelijk en deskundig.
goed
Lang wachten op notaris, zeer beknopte lezing akte.
Redelijk
Correct