8.1 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox95% beveelt Amarant Reizen aan!

Marian Willemsen

Actief met een kleine groep op reis, met ruimte voor verdieping.

Beschrijf je reiservaring
Een fijne, ontspannen en actieve reis. In een mooi land, met een fijne groep mensen en een goede reisleider.

Christelijke reis organisatie Mercedes actieve reizen met een sfeer van “wees maar wie je bent dat doen wij ook”.

Beschrijf je reiservaring
Fijne reis, afwisselend, leuk om in 3 verschillende gebieden te zijn en verschillende dingen te doen. Reisleider had het goed geregeld en wist veel te vertellen en was vriendelijk, rustig, bemoedigend en behulpzaam.

Tjitske Knigge

Een reisorganisatie met actieve reizen, in rustige omgevingen met kleine groepen, waar goede gesprekken heel gewoon zijn.

Beschrijf je reiservaring
Fijn afwisselend programma. Prima overnachtingslocaties, vooral de 2e locatie was top. Volop ruimte om actief bezig te zijn.

Marjan

christelijke reisorganisatie

Liesbeth van der Woude

actieve, ontspannen reizen met een duidelijk en positief christelijk karakter

Beschrijf je reiservaring
Positief, een fijne reisleider die alles goed organiseerde. Hij kwam met leuke voorstellen en voegde ook regelmatig interessante informatie toe die betrekking hadden op wat we deden. Een fijne groep en fijne sfeer. Ook leuk dat het een klein groepje was.

Maja Ebbers

Leuke organisatie, tot nu toe alleen nog maar positieve ervaringen!

Beschrijf je reiservaring
Leuke groep, veel gelachen, gespeeld, en mooie dingen gedaan samen.

Matthieu Bremmer

Een gemoedelijke reisorganisatie waar je veel nieuwe mensen leert kennen en geloof en plezier samen gaan

Beschrijf je reiservaring
Albanië was niet mijn eerste keus voor dit jaar, maar omdat de andere reizen niet door gingen heb ik er weer voor gekozen, ik heb een heel plezierige vakantie gehad, leuke nieuwe mensen leren kennen en ook weer veel nieuwe delen van Albanië, ik heb 2 weken kunnen genieten

Mareen Boel

SterSterSterLege sterLege ster

Fijne tijd gehad, maar de organisatie mag flexibeler en klantvriendelijker.

Beschrijf je reiservaring
Ik heb een heerlijke vakantie gehad. We hebben er met elkaar was moois van gemaakt.

W.....

SterSterSterSterLege ster

Christelijke reisvereniging met kleine groepjes en flexibele activiteiten.

Lisette Boot

Een christelijke reisorganisatie waar aandacht is voor het geloof.

Beschrijf je reiservaring
Prettig. Niet te grote groep. Hierdoor leer je elkaar beter kennen en voelt het ook als een groep.

Albert

Goede reisorganisatie welke biedt wat het belooft

Beschrijf je reiservaring
Het was een mooie reis, waarbij ieder werd gezien en gewaardeerd. We hebben mooie dingen gezien en beleefd met elkaar.

Rianne Gelderblom

Kleinschalig reizen met andere christenen

Beschrijf je reiservaring
Fijne reis naar Albanië gehad. Mooie diversiteit aan activiteiten, hele fijne groep. Genoten van het land, de zon, de mensen en de prachtige natuur.

Elly Timmerman

Heerlijk genieten met een fijne groep

Beschrijf je reiservaring
Genoten van een fijne vakantie in Oostenrijk, heerlijk gewandeld en fijne gesprekken gehad

Jeanine Ruiter

SterSterSterHalve sterLege ster

Het was een fijne reis met fijne mensen🤗

Beschrijf je reiservaring
Over het algemeen was het een goede reis, maar dat kwam grotendeels door de reisleidster. De organisatie had geen tickets geregeld voor de overstap in Parijs, terwijl we met de metro van station moesten wisselen. Daarnaast was de periode iets minder gunstig, omdat het hoogseizoen eindigt op 31 augustus en vanaf dat moment was OV en kabelbaan minder beschikbaar. Omgeving en gezelschap waren echter top!

Rik Posthumus

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Reisorganisatie voor christenen

Beschrijf je reiservaring
Wisselend. De reis was na het hoogseizoen, daardoor was er al veel dicht. Ook waren een aantal activiteiten niet goed bereikbaar met OV.

Amarant Reizen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Amarant Reizen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 30 april 2018

Amarant Reizen

Amarant Reizen is een reisorganisatie die sinds 1994 groepsreizen organiseert voor christelijke singles. Van kamperen tot hotelreizen of een verblijf in een vakantiehuis, er is voor ieder wat wils. Geniet van een prachtige omgeving, gezellige reisgenoten en een gedeelde basis; het christelijke geloof. Beleef samen onvergetelijke momenten en maak vrienden voor het leven!

Postbus 728

3900 AS Veenendaal

Marian Willemsen

Actief met een kleine groep op reis, met ruimte voor verdieping.

Tjitske Knigge

Marjan

christelijke reisorganisatie

Liesbeth van der Woude

actieve, ontspannen reizen met een duidelijk en positief christelijk karakter

Maja Ebbers

Leuke organisatie, tot nu toe alleen nog maar positieve ervaringen!

Beschrijf je reiservaring
Leuke groep, veel gelachen, gespeeld, en mooie dingen gedaan samen.

Matthieu Bremmer

Mareen Boel

SterSterSterLege sterLege ster

Fijne tijd gehad, maar de organisatie mag flexibeler en klantvriendelijker.

W.....

SterSterSterSterLege ster

Christelijke reisvereniging met kleine groepjes en flexibele activiteiten.

Lisette Boot

Een christelijke reisorganisatie waar aandacht is voor het geloof.

Albert

Goede reisorganisatie welke biedt wat het belooft