Timmerman Dany
Ik heb een mifi besteld. Het nadeel was eerder de levering. Dit heeft enkele weken op zich laten wachten.
- Product of service:
- Mifi
Top
Keurige snelle levering
Prima ervaring. Lekker duidelijk en snel. De sim ga ik in de vakantie gebruiken dan weet ik hoe dat stuk gaat
Snelle en nette service, goede producten.
Update prima verlopen
Snelle levering, goede instructies en een goede prijs. Ik ben heel tevreden over Always Connected. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat het koppelen van een simkaart aan een databundel op de website nog net iets makkelijker/intuïtiever zou kunnen.
Opwaarderen van SIM-card ging uitstekend
Geeft goede informatie bij vragen van klanten die meestal een leek op dit gebied zijn.
ik ben erg tevreden met alwaysConnected isgoed en snel en heeft een goede dekking ,en bestellingen gaan goed en snel
Vlot de simkaart gekregen, daarna ging het toevoegen van het tegoed ook makkelijk. Alleen herkende de mifi de kaart niet, kreeg geen contact met de KPN. Gebeld met de service, bijna geen wachttijd en een adequate oplossing voor het probleem! Super
Goede informatie en teruggebeld worden na een vraag.
Duidelijke info, snel geleverd.
Zeer vlot en corect
Snel en eenvoudig.
AlwaysConnected verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
AlwaysConnected heeft de volgende resultaten bereikt:
AlwaysConnected
Josink Kolkweg 18
7545 PR Enschede
Top
Keurige snelle levering
Snelle en nette service, goede producten.
Update prima verlopen
Opwaarderen van SIM-card ging uitstekend
Goede informatie en teruggebeld worden na een vraag.
Duidelijke info, snel geleverd.
Zeer vlot en corect
Snel en eenvoudig.