9.1 /10

checkbox97% beveelt AlwaysConnected aan!

Geert De Schuyter

SterSterSterLege sterLege ster

Het bestellen en ontvangen van mijn producten was geen probleem, maar het toestel aan de praat krijgen met de simkaart dat was iets anders. Heb er nogal veel tijd moeten insteken. Wilde ook de klanten Ien bellen op de kantooruren. Heb dat een keer of vier gedaan maar die waren niet bereikbaar telkens een voicemail. Heb zelfs telkens iets ingesproken met mijn naam en Telefoonnummer ze hebben nooit terug gereageerd. Het heeft zelfs 0,75 cent gekost om vanuit België naar Nederland te bellen.

Internet stick simkaart en data waarde van 5 euro

G. Janssen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik wacht al 2 weken op mijn levering. Meerdere malen contact proberen te zoeken en helaas geen reactie terug ontvangen.

Roel

Simkaart+ databundel

Ivan

Kaart nooit geleverd

Data sim kaart

Govers

Werd telefonisch snel geholpen met opwaarderen kaart!

Opwaarderen sim kaart

Particulier

Erg soepele bestelling, snelle levering, goede voorwaarden, erg flexibel. Website mag wat duidelijker voor nieuwe gebruikers.

Data sim met bundel.

jean-Paul

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Tot op heden (na ruim een week wachten) de levering niet ontvangen -- wel het mailtje "hoe ging uw bestelling?"

SIM kaart

Pim

SterSterSterLege sterLege ster

Op het verkeerde been gezet. Ik dacht 25GB voor een jaar te kopen, maar per abuis voor een maand. Veranderen of annuleren lijkt niet mogelijk.

25GB

PV

snelle levering en goede service.

sim kaarten

Sjors RAVEN

Het bedrijf is zeer klantvriendelijk,als je er even niet uitkomt helpen ze je waar ze kunnen.

Wifi router

S

Geen spijt! Snel geleverd! Super eenvoudig geinstalleerd!

Simkaart + Tegoed

Paul de Groot

Prima ervaring, duidelijke site en goede beschrijving om te installeren, verder wordt snel geleverd

Simkaart en 10gb

Johan kanters

Bestellen ging snel en gemakkelijk.

SIM kaart en 5gig prepaid data

Marcel

Makkelijk soor het bestelproces en binnen 2 werkdagen ontvangen

Frank Beenders

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helemaal kut. Duurde een week voordat ik eindelijk mijn Simkaart kreeg. Die deed het niet dus probeerde ik de chat functie. Reageerde ook niet. Krijg ik vrijdag middag een .ailtje maar daar wordt ook niet op gereageerd.

Sim kaart met data tegoed

AlwaysConnected verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

AlwaysConnected heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 17 april 2019

AlwaysConnected

Welkom bij Always Connected, dé specialist op het gebied van prepaid mobiel internet in zowel Nederland als het buitenland. Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: je bent onderweg of op een plek zonder vaste internetaansluiting maar je hebt toch snel internet nodig. Prepaid mobiel internet van Always Connected biedt hierbij de uitkomst!

Josink Kolkweg 18

Ivan

Kaart nooit geleverd

Data sim kaart

Govers

Werd telefonisch snel geholpen met opwaarderen kaart!

Opwaarderen sim kaart

Particulier

Data sim met bundel.

jean-Paul

SIM kaart

Pim

25GB

PV

snelle levering en goede service.

sim kaarten

Sjors RAVEN

Wifi router

S

Geen spijt! Snel geleverd! Super eenvoudig geinstalleerd!

Simkaart + Tegoed

Paul de Groot

Simkaart en 10gb

Johan kanters

Bestellen ging snel en gemakkelijk.

SIM kaart en 5gig prepaid data

Marcel