9 /10

checkbox98% beveelt Aluparts aan!

Wil Bildt

prima prijs- / kwaliteitsverhouding

Positieve punten
Precies gesneden rail, snelle levering, goed verpakt, gewoon zo als het hoort te zijn.

Guido Dijkstra

Ze hebben een mooi product afgeleverd

T. Baerselman

Prima product, prima levering, prima prijs!

Geen, ga zo door!

Piet Buijs

Perfect

??????
Positieve punten
Goed en snel geleverd.???

Eddy Haas

gewoon goed

Correct verzonden, goed verpakt, prima prijs

Graan

SterSterSterLege sterLege ster

In 2022 enkele plissehordeur voor dubbele openslaande deuren aangeschaft. Na 4 jaar gaan de horizontale draden kapot. Hierdoor bij sluiten trek je de horizontale bar uit zijn sponning, bij sluiten hoopt de plisse zich op. Tot 2 maanden geleden waren wij blij met de hordeur. Reparatie bij een andere leverancier die plisse kwaliteit voor "buiten" hordeuren heeft een veel betere kwaliteit.

Maaike

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ik heb een staaldraadwindwerk gekocht, hier zat geen installatie instructie bij. Bij navraag werd gezegd dat deze er niet was. Daarna heb ik zelf gezocht op internet en bleek het wel te vinden te zijn.

Zorg dat er een installatie handleiding beschikbaar is op jullie website

Diana Kleef

Drie producten besteld, waarvan één product open was gesprongen ( waarschijnlijk door het vervoer)

Positieve punten
Snelle levering en producten voldoen. Ook het product dat stuk was daar werd meteen op gereageerd en er is een nieuwe toegezonden.

Eddy John

perfect

Positieve punten
het oog voor het oogwindwerk paste perfect net als de bijgestelde splitpen .
goede duidelijke website .

EH

SterSterLege sterLege sterLege ster

Incomplete levering van gedane bestelling, verkeerde componenten geleverd, ronduit slechte telefonische bereikbaarheid

Positieve punten
communicatie per mail gaat wel goed (als je de juiste medewerker treft), snel opsturen van de resterende spullen
ontsla de huidige orderpickers en zorg dat bestellingen voor verzending op juistheid en compleetheid worden gecontroleerd

Lauwrens Kuil

Prettig communicatie en snelle levering. De buismotor van mijn ruim 17jarige zonnescherm had de geest gegeven. Na één telefoontje kon ik mijn online bestelling doen. En binnen twee dagen was.mijn zonnescherm weer in ere hersteld. Bedankt Aluparts

Positieve punten
Snelle levering, ruim assortiment, duidelijk website en prettig communicatie. Deze mensen hebben duidelijk jaren ervaring.

Jan Jobse

Meedenkend, flexibel

Atelier Heuvel

Snel reageren

Wim Oonk

Prima ervaring

Gebruiks/installatie beschrijving ontbreekt. Al was het maar een verwijzing naar internet adres. Ik moest nu zelf op internet zoeken. Er zijn veel sites die er over schrijven en dan denk je welke is nu de juiste.
Positieve punten
Deel van de bestelling was niet juist. Na een belletje meteen opgelost.

Aluparts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Aluparts heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 7 januari 2015

Aluparts

Aluparts levert aluminium profielen en alle vervangende onderdelen voor zonwering, zonnescherm, rolluik, markies en screens. Vrijwel het gehele assortiment kozijn-, deur-, en zonweringonderdelen is standaard uit voorraad leverbaar waardoor we korte levertijden kunnen hanteren.

Dorpsstraat 74

7933 PD Pesse

Wil Bildt

prima prijs- / kwaliteitsverhouding

Guido Dijkstra

Ze hebben een mooi product afgeleverd

T. Baerselman

Prima product, prima levering, prima prijs!

Geen, ga zo door!

Piet Buijs

Perfect

??????
Positieve punten
Goed en snel geleverd.???

Eddy Haas

Diana Kleef

Eddy John

perfect

Positieve punten
het oog voor het oogwindwerk paste perfect net als de bijgestelde splitpen .
goede duidelijke website .

EH

Snel reageren

Wim Oonk

Prima ervaring

Positieve punten
Deel van de bestelling was niet juist. Na een belletje meteen opgelost.

Aluparts heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10