Wil Bildt
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Positieve punten
- Precies gesneden rail, snelle levering, goed verpakt, gewoon zo als het hoort te zijn.
Ze hebben een mooi product afgeleverd
Prima product, prima levering, prima prijs!
Zeer goede ervaring, snelle levering en goed product
Perfect
gewoon goed
In 2022 enkele plissehordeur voor dubbele openslaande deuren aangeschaft. Na 4 jaar gaan de horizontale draden kapot. Hierdoor bij sluiten trek je de horizontale bar uit zijn sponning, bij sluiten hoopt de plisse zich op. Tot 2 maanden geleden waren wij blij met de hordeur. Reparatie bij een andere leverancier die plisse kwaliteit voor "buiten" hordeuren heeft een veel betere kwaliteit.
Ik heb een staaldraadwindwerk gekocht, hier zat geen installatie instructie bij. Bij navraag werd gezegd dat deze er niet was. Daarna heb ik zelf gezocht op internet en bleek het wel te vinden te zijn.
Drie producten besteld, waarvan één product open was gesprongen ( waarschijnlijk door het vervoer)
perfect
Incomplete levering van gedane bestelling, verkeerde componenten geleverd, ronduit slechte telefonische bereikbaarheid
Prettig communicatie en snelle levering. De buismotor van mijn ruim 17jarige zonnescherm had de geest gegeven. Na één telefoontje kon ik mijn online bestelling doen. En binnen twee dagen was.mijn zonnescherm weer in ere hersteld. Bedankt Aluparts
Prima ervaring
Aluparts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Aluparts heeft de volgende resultaten bereikt:
Ze hebben een mooi product afgeleverd
Prima product, prima levering, prima prijs!
Zeer goede ervaring, snelle levering en goed product
Perfect