9 /10

checkbox98% beveelt Aluparts aan!

Henk Iesberts

SterSterSterSterLege ster

Alles keurig verlopen, zeer snel geleverd.

Snelheid van leveren

Antwoord Aluparts

Beste meneer Iesberts, Fijn dat we konden helpen! Dank u wel voor de mooie recensie. Met vriendelijke groet, Lisette van Team Aluparts

Jacques Lijmbach

Goede omschrijving van het product, duidelijke afbeelding en simpel bestellen

Positieve punten
De voor verzending berekende kosten waren het zeker waard. De strip was buitengewoon zorgvuldig verpakt.
Geen, op basis van deze ervaring

Antwoord Aluparts

Beste meneer Lijmbach, Wat een geweldige review! We zijn blij dat we zo goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor deze prachtrecensie. Met vriendelijke groet, Lisette van Team Aluparts

Ton Overbeek

Conform afspraak alles goed geregeld

Goed op de hoogte gehouden

Antwoord Aluparts

Beste meneer Overbeek, Fijn om te horen dat u enthousiast bent! Dank u wel voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Lisette van Team Aluparts

Ron Huisman

Snelle levering, mooi verpakt.

Bijzondere afmetingen bij deze firma verkrijgbaar

Antwoord Aluparts

Beste meneer Huisman, Kijk eens aan, 5 sterren! Heel erg bedankt voor deze prachtrecensie. Met vriendelijke groet, Lisette van Team Aluparts

Hans

Snelle correcte levering

Alles goed verlopen

Antwoord Aluparts

Beste Hans, Super, 5 sterren! Daar doen we het voor. Dank u wel voor deze prachtige recensie. Met vriendelijke groet, Lisette van Team Aluparts

Emma Es

De geleverde alu strip voor de hordeur is van goede kwaliteit. Het dubbelzijdige tape was in eerste instantie niet meegeleverd, maar is spoedig nagestuurd. Prima oplossing.

Positieve punten
Goede kwaliteit. Prima oplossing.

Antwoord Aluparts

Beste mevrouw Es, Fijn dat u ons foutje sportief opvat! Bedankt voor deze super 5-sterren recensie. Met vriendelijke groet, Lisette van Team Aluparts

Wil Van de Berg

Bestelling keurig afgehandeld.

Duidelijke website

Antwoord Aluparts

Goedemorgen, Wauw, 5 sterren! Bedankt voor deze prachtige recensie, hier worden we blij van. Met vriendelijke groet, Lisette van Team Aluparts

G.J. Lahuis

Service

Snelle reactie

Antwoord Aluparts

Goedemorgen, Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Lisette van Team Aluparts

Kwekerij van Dijke

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

slecht, zeer lange levertijd en dan krijg je mail dat je bestelling wordt bezorgt en dan zonder uitleg wordt er niets bezorgt. Moet je gaan bellen volgende dag en dan zeggen ze o ja zie het, ze hebben u van lijst gehaald voor bezorging. Volgende week komen ze wel, moet ik nog maar afwachten.

zie bovenstaand,

Antwoord Aluparts

Goedemorgen, Tot onze spijt hebben we er inderdaad een week langer over gedaan dan de gemelde levertijd bij het product. Gisteren is het gelukkig alsnog bezorgd door onze koerier. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Lisette van Team Aluparts

Wim Van der Wal

SterSterSterHalve sterLege ster

Klant vriendelijk en geven advies.

Hebben vakkundige kennis
Volhouden

Antwoord Aluparts

Beste meneer Van der Wal, Dank u wel voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Lisette van Team Aluparts

Ellen Van Voorst

Zeer positief. Deze keer de screendoeken waaier besteld. Deze had ik 2 dagen later in huis. Voldoende keus.

Positieve punten
Gebeld met een vraag en die werd zeer netjes en duidelijk beantwoord. Snelle levering. Zeer goede producten. Zeer ruime keus.

Antwoord Aluparts

Beste mevrouw Van Voorst, Hier worden we blij van! Bedankt voor deze prachtige 5 sterren review. Met vriendelijke groet, Lisette van Team Aluparts

Johan Weerens

Top behandeld

Positieve punten
Snelle afwikkeling van “klacht”.
Nvt

Antwoord Aluparts

Beste meneer Weerens, Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Lisette van Team Aluparts

Fred Van Ruiten

Na tijden zoeken vond ik eindelijk wat ik zocht bij Aluparts. Omdat ik niet precies de maat wist van het onderdeel kon ik een proefpakket met diverse net verschillende onderdelen bestellen.

Positieve punten
Na lang zoeken eindelijk onderdeel gevonden. Dat werd ook nog heel snel geleverd.

Antwoord Aluparts

Beste meneer Van Ruiten, Fijn om te horen dat u het juiste onderdeel hebt gevonden! Bedankt voor deze prachtige 5 sterren review. Met vriendelijke groet, Lisette van Team Aluparts

Joke Sieverink

Antwoord Aluparts

Beste mevrouw Sieverink, Super, 5 sterren! Dank u wel voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Lisette van Team Aluparts

Mariëtte Gigengack - Janssen

Netjes verpakt - prima artikel

Keurig net taalgebruik, vriendelijke medewerker
DPD was weer eens een dag te laat

Antwoord Aluparts

Beste mevrouw Gigengack - Janssen, Wauw, 5 sterren! Bedankt voor de enthousiaste review. Met vriendelijke groet, Lisette van Team Aluparts

Geantwoord op

Aluparts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Aluparts heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 7 januari 2015

Aluparts

Aluparts levert aluminium profielen en alle vervangende onderdelen voor zonwering, zonnescherm, rolluik, markies en screens. Vrijwel het gehele assortiment kozijn-, deur-, en zonweringonderdelen is standaard uit voorraad leverbaar waardoor we korte levertijden kunnen hanteren.

Dorpsstraat 74

7933 PD Pesse

Henk Iesberts

SterSterSterSterLege ster

Alles keurig verlopen, zeer snel geleverd.

Snelheid van leveren

Jacques Lijmbach

Goede omschrijving van het product, duidelijke afbeelding en simpel bestellen

Geen, op basis van deze ervaring

Ton Overbeek

Conform afspraak alles goed geregeld

Goed op de hoogte gehouden

Ron Huisman

Snelle levering, mooi verpakt.

Bijzondere afmetingen bij deze firma verkrijgbaar

Hans

Snelle correcte levering

Alles goed verlopen

Emma Es

Positieve punten
Goede kwaliteit. Prima oplossing.

Wil Van de Berg

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

zie bovenstaand,

Wim Van der Wal

SterSterSterHalve sterLege ster

Klant vriendelijk en geven advies.

Hebben vakkundige kennis
Volhouden

Ellen Van Voorst

Johan Weerens

Top behandeld

Positieve punten
Snelle afwikkeling van “klacht”.
Nvt

Fred Van Ruiten