9 /10

checkbox98% beveelt Aluparts aan!

Stefan Jansen

SterSterSterHalve sterLege ster

Eerst gevraagd of ze de eventuele onderdelen hadden. Snelle reactie terug.

Het onderdeel dat ik besteld heb en op het plaatje stond, was in werkelijkheid iets anders. Ik had precies hetzelfde onderdeel nodig als op het plaatje. Gelukkig paste het wel.
Ze hebben duidelijk alle onderdelen beschreven en beschikbaar

Dirk Van der Veer

Uitstekende communicatie over de order afhandeling , en aflevering van de bestelling. Het zonnescherm was keurig verpakt in plastic foly op de rol, en stipt op tijd geleverd. Alles paste precies op de millimeter nauwkeurig en was naar volle tevredenheid. Ik heb de volgende dag direct nog een andere bestelling geplaatst voor eenzelfde wat kleiner scherm.

Alles ging goed

EJM Schraven

SterSterSterSterLege ster

Snel verstuurd

Sergiophone2025

Een hele fijne bezorging, meneer heeft rustig voor de deur staan wachten voordat iemand uiteindelijk open deed. Bedankt!

Aardig personeel

Marianne Strijker

Reageert snel via WhatsApp en geeft goed advies

Marcel Victoria

Het maatvoering van de aluminium oog voor oogwindwerk is identiek als de oude oog ( heel tevreden mee )

Ton Hoosemans

Prima bedrijf, snelle levering

Niets aan te merken.
Alles was perfect en werkte makkelijk

Ad Larmit

Top

Snel en goed geregeld

J.C. Paul

Per abuis was onjuist product geleverd, maar dat werd heel snel gecorrigeerd.

Positieve punten
Snelle communicatie. Behulpzame chauffeur.

Frans Verstraten

Prima geregeld. Geen verdere opmerkingen

E. Van Oosten

Souer

Zeer tevreden over Aluparts overzichtbare website ik werdt goed op de hoogte gehouden over levering product goed verpakt

Voldoet prima aan het geen ik bestel had top

H C Vermeulen

Het is ok, betrouwbare levering

Betrouwbaar

Fred

Na een advies gevraagd te hebben voor een buismotor voor een knikarmzonnescherm heb ik binnen 1 dag antwoord gekregen. Daarna een nieuwe buismotor voor mijn zonnescherm besteld incl. adapterset en ook deze werd binnen 2 dagen afgeleverd.

Goede advies Snelle reactie en levering
Foto's en beschrijvingen van adaptersets zouden iets beter kunnen

R Jacobs

Zeer goede ervaringen

Ga zo door!
Positieve punten
Netjes op tijd geleverd en goed verpakt, service en kwaliteit is goed. Had pas een Rolluikmotor dat stuk was binnen de garantietermijn en nieuwe motor werd direct verstuurd. Echt klantvriendelijk en chapeau voor Aluparts !

Aluparts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Aluparts heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 7 januari 2015

Aluparts

Aluparts levert aluminium profielen en alle vervangende onderdelen voor zonwering, zonnescherm, rolluik, markies en screens. Vrijwel het gehele assortiment kozijn-, deur-, en zonweringonderdelen is standaard uit voorraad leverbaar waardoor we korte levertijden kunnen hanteren.

Dorpsstraat 74

7933 PD Pesse

Stefan Jansen

SterSterSterHalve sterLege ster

Eerst gevraagd of ze de eventuele onderdelen hadden. Snelle reactie terug.

Ze hebben duidelijk alle onderdelen beschreven en beschikbaar

Ad Larmit

Top

Snel en goed geregeld

J.C. Paul

Per abuis was onjuist product geleverd, maar dat werd heel snel gecorrigeerd.

Positieve punten
Snelle communicatie. Behulpzame chauffeur.

Frans Verstraten

Prima geregeld. Geen verdere opmerkingen