9.1 /10

checkbox96% beveelt Alpha Ventilatie aan!

Deskundigheid

anoniem, denk haag

zeer tevreden, snel, schoon, vriendelijk!

snel, schoon, vriendelijk

Rob Nab

SterSterSterSterLege ster

Alpha heeft bij ons een nieuwe WTW -ventilatie systeem geinstalleerd. Behalve het voortraject waarin onze afspraak 3x werd verplaatst vanwege ziekte of andere omstandgheden zijn we uitermatie tevreden.

Het zou natuurlijk toeval kunnen zijn dat onze afspraken 3 maal verzet zijn. Dit is niet prettig: we zijn daarvoor 3x voor niets thuis gebleven om op het laatste moment te horen dat het niet door gaat.
Goede deskundige monteurs die netjes werken en graag alles uitleggen over het systeem en het gebruik ervan.

Luuk

Prettig ervaring

deskundig en fijn dat alles voor en na werd gedeeld.

I.Kok

Vlot en netjes gewerkt

Heb ik niet
Beleeft en vriendelijk

Onno

Mooi op tijd en snel de klus geklaard. Ventilatiebox klinkt weer een stukje stiller en duidelijke uitleg over de sensor gekregen.

Gezellig en vriendelijke medewerker die ons geholpen heeft

klantvriendelijke installateurs harde werkers

zie boven
n.v.t.

Goede service

Online afsprakenformulier vanaf de telefoon gaf wat problemen. Ik kon geen foto uploaden en hij pakte de adresgegevens niet (meerdere malen geprobeerd)
Snelle afspraak. Vriendelijk en vaardige man bij schoonmaken van de kanalen.

Jeffrey

SterSterSterSterLege ster

Positief, offerte gehad en akkoord gegeven en binnen 3 dagen MV vervangen door aardige man.

Mails met prijzen wijken af. Boete bij te laat annuleren oa verschillende prijzen. Kreeg ook na het maken van de afspraak, geen bevestiging maar annulering. Gebeld volgende dag en bleek foute mail.
Snel en nette prijs

Heel erg prettig

Wesley deed prima werk en legt uit hoe het werkt

Goed, snel, eerlijk, goede prijs.

Vervangende onderdelen mee.

Een snelle en nette afhandeling. Monteurs hebben ons keurig te woord gestaan,na de montage ook netjes schoon gemaakt.

Snelle reactie

gebr Velthuis vof

SterSterSterHalve sterLege ster

zeer goed

facturering kan beter
nakomen afspraak

Mark van Appeldorn

Zeer tevreden over Alpha Ventilatie! Zeer bekwame vakmensen die netjes, snel en professioneel te werk gaan. Vanaf het eerste contact tot de afronding van de installatie ben ik uitstekend geholpen. Ik kreeg duidelijke voorlichting en uitleg over de nieuwe WTW-installatie, die bovendien erg stil is en voorzien van moderne gemakken zoals wifi-afstandsbediening en een vochtsensor. Oude installatie en materialen werden netjes afgevoerd. Helemaal top service – vakkundig, klantvriendelijk en snel. Een echte aanrader!

Professioneel, vakkundig en netjes
Vooral doorgaan zo…

Alpha Ventilatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Alpha Ventilatie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 22 juni 2016

Alpha Ventilatie

Alpha Ventilatie is dé ventilatie specialist van Nederland. Met onze experts die al jarenlang ervaring hebben in het vak zorgen we ervoor dat uw ventilatiesysteem, waar dan ook in Nederland, weer perfect functioneert. Van installatie, onderhoud, inregelen tot aan aanleg.

Strijkviertel 48

3454 PN Utrecht

Deskundigheid

anoniem, denk haag

zeer tevreden, snel, schoon, vriendelijk!

snel, schoon, vriendelijk

Rob Nab

Luuk

Prettig ervaring

deskundig en fijn dat alles voor en na werd gedeeld.

I.Kok

klantvriendelijke installateurs harde werkers

zie boven
n.v.t.

Goede service

Snelle afspraak. Vriendelijk en vaardige man bij schoonmaken van de kanalen.

Jeffrey

Snel en nette prijs

Heel erg prettig

Wesley deed prima werk en legt uit hoe het werkt

Goed, snel, eerlijk, goede prijs.

Vervangende onderdelen mee.

Snelle reactie