Lynn
Zeer ontevreden! Geboekt: groot onderhoud wtw. De monteur die overigens wel aardig was, had zijn dag niet en begon bij binnenkomst al te zuchten. Hij kwam ook anderhalf uur te laat. Bij navraag of het wel met hem ging antwoordde hij dat hij hoofdpijn had. Ik had aan jullie doorgegeven dat de wtw achter het plafond zit. De monteur had geen trap bij zich en ging op een gereedschapskist staan, daardoor kon hij niet goed bij de installatie en buizen etc. Hij zag dat een ventilatieslang beschadigd was, maar ging deze niet vervangen. Van tevoren had ik aan jullie op de app om een nieuwe bedieningspaneel gevraagd, geen reactie en de monteur had die ook niet bij zich, terwijl jullie op de site aangeven dat zij van alles in de bus hebben liggen. De mogelijkheid tot het repareren van de ventilatieslang, zodat er weer normaal lucht aangevoerd zou worden werd niet geboden. De wtw was volgens de monteur aan vervanging toe. Zo kan ik nog wel even doorgaan met mijn frustraties over jullie bedrijf. Heel slecht telefonisch bereikbaar, omdat de monteur veel te laat was heb ik een paar keer erg lang moeten wachten voor ik te woord werd gestaan. Ik vroeg telefonisch informatie over het vervangen van de wtw door een mechanische ventilatie en kreeg een heel betweterig relaas te horen dat erop neer kwam dat ik een nieuwe wtw moet aanschaffen. Klantvriendelijkheid en meedenken met de klant is ver te zoeken. Op jullie site geven jullie misleidende informatie. Zo servicegericht zijn jullie niet.
- Verbeterpunten of tips
- Teveel om op te noemen. In ieder geval meer klant- en servicegericht, meedenken en beter bereikbaar zijn.
- Sterke punten
- Geen!