Mark
Deze heren van Alpha Ventilatie de heer Hamid Rezaie doet aan bedrog en komt zijn afspraken niet na
- Sterke punten
- Geen
- Verbeterpunten of tips
- Ze doen zichzelf beter voor dan het daadwerkelijk is bedrog
het is een geweldige ventilatie alleen kom ik er niet hoe het werkt en hoe hij het beste zijn werk doet
Niemand gezien
Goed en efficient geholpen
Zeer tevreden
De onderhoudswerkzaamheden waren snel klaar. De monteur had volgens mij niet zijn dag & het was warm, maar verder prima service
Zag er erg tegenop maar 100% meegevallen
Goed!
Ik ben via internet met Alpha Ventilatie in contact gekomen. De bestelling was snel geplaatst. De ventilatie is kort daarna geplaatst.
Monteur was vriendelijk, netjes en erg beleefd. Fijne ervaring.
Zeer goede ervaring en nette monteur
Afspraken nagekomen, een wijziging goed gecommuniceerd, snel en netjes gewerkt
Zr goed
Alpha Ventilatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Alpha Ventilatie heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed en efficient geholpen
Zeer tevreden
Zag er erg tegenop maar 100% meegevallen
Goed!
Monteur was vriendelijk, netjes en erg beleefd. Fijne ervaring.
Zeer goede ervaring en nette monteur
Afspraken nagekomen, een wijziging goed gecommuniceerd, snel en netjes gewerkt