9.1 /10

checkbox96% beveelt Alpha Ventilatie aan!

Deskundigheid

Goed, snel, eerlijk, goede prijs.

Vervangende onderdelen mee.

Een snelle en nette afhandeling. Monteurs hebben ons keurig te woord gestaan,na de montage ook netjes schoon gemaakt.

Snelle reactie

gebr Velthuis vof

SterSterSterHalve sterLege ster

zeer goed

facturering kan beter
nakomen afspraak

Mark van Appeldorn

Zeer tevreden over Alpha Ventilatie! Zeer bekwame vakmensen die netjes, snel en professioneel te werk gaan. Vanaf het eerste contact tot de afronding van de installatie ben ik uitstekend geholpen. Ik kreeg duidelijke voorlichting en uitleg over de nieuwe WTW-installatie, die bovendien erg stil is en voorzien van moderne gemakken zoals wifi-afstandsbediening en een vochtsensor. Oude installatie en materialen werden netjes afgevoerd. Helemaal top service – vakkundig, klantvriendelijk en snel. Een echte aanrader!

Professioneel, vakkundig en netjes
Vooral doorgaan zo…

Kuiper Van Tuinen Architecten Utrecht

Uitstekende ervaring, ondeskundigheid van ander bedrijf ingrijpend hersteld

Jullie doen geen elektra (stopcontact aanleg) en het plaatsen van een ventilatiekap op de schoorsteen. Dat zou de klus en service compleet maken.
Vakkundig, snel en doelgericht

Neddermeijer

Komt de afspraken na

Afstemming communicatie ivm burenkorting
Kwalitatief goed en netjes werk

Lynn

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer ontevreden! Geboekt: groot onderhoud wtw. De monteur die overigens wel aardig was, had zijn dag niet en begon bij binnenkomst al te zuchten. Hij kwam ook anderhalf uur te laat. Bij navraag of het wel met hem ging antwoordde hij dat hij hoofdpijn had. Ik had aan jullie doorgegeven dat de wtw achter het plafond zit. De monteur had geen trap bij zich en ging op een gereedschapskist staan, daardoor kon hij niet goed bij de installatie en buizen etc. Hij zag dat een ventilatieslang beschadigd was, maar ging deze niet vervangen. Van tevoren had ik aan jullie op de app om een nieuwe bedieningspaneel gevraagd, geen reactie en de monteur had die ook niet bij zich, terwijl jullie op de site aangeven dat zij van alles in de bus hebben liggen. De mogelijkheid tot het repareren van de ventilatieslang, zodat er weer normaal lucht aangevoerd zou worden werd niet geboden. De wtw was volgens de monteur aan vervanging toe. Zo kan ik nog wel even doorgaan met mijn frustraties over jullie bedrijf. Heel slecht telefonisch bereikbaar, omdat de monteur veel te laat was heb ik een paar keer erg lang moeten wachten voor ik te woord werd gestaan. Ik vroeg telefonisch informatie over het vervangen van de wtw door een mechanische ventilatie en kreeg een heel betweterig relaas te horen dat erop neer kwam dat ik een nieuwe wtw moet aanschaffen. Klantvriendelijkheid en meedenken met de klant is ver te zoeken. Op jullie site geven jullie misleidende informatie. Zo servicegericht zijn jullie niet.

Teveel om op te noemen. In ieder geval meer klant- en servicegericht, meedenken en beter bereikbaar zijn.
Geen!

Block

SterSterSterSterLege ster

Jammer dat de gemaakte afspraak 2x werd afgebeld.

3e Afspraak was prima. Monteur op tijd, vakkundig en vriendelijk.
Bij het maken van de afspraak vragen of er nieuwe filters nodig zijn. Deze heeft de monteur niet standaard bijzich.

Marianne

maken van de afspraak gaf een beetje verwarring, maar dit werd opgelost. Montage en schoonmaak ventilatiesysteem is goed verlopen.

communicatie rond het maken van de afspraak.
uitleg door de monteur bij plaatsing nieuw ventilatiesysteem.

Steven Boudestijn

keurig

netjes gewerkt, herrie deskundig opgelost, meneer hier op locatie heeft vakwerk geleverd
houden zo

Geoffrey Zonneveld

Netjes, snel, deskundig en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk
Nvt

L.E. van Iterson-den Hamer

Alpha Ventilatie is ons aanbevolen door onze buurvrouw. Het telefonisch contact met Slay was heel goed en het mailcontact was ook opvallend snel en vriendelijk, zeer klantvriendelijk. Engineer Karim heeft goed werk geleverd en uitleg gegeven. De verkorte handleiding moeten wij nog doorlezen.

Het is pas een dag na installatie en tot nu toe kunnen wij geen verbeterpunten bedenken.
Komen gemaakte afspraak na.

F.Plat

Gerrit

Snelle service. Vakkundig

Uitleg van het proces van schoonmaken. Foto's werden getoond
Eigenlijk geen

Alpha Ventilatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Alpha Ventilatie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 22 juni 2016

Alpha Ventilatie

Alpha Ventilatie is dé ventilatie specialist van Nederland. Met onze experts die al jarenlang ervaring hebben in het vak zorgen we ervoor dat uw ventilatiesysteem, waar dan ook in Nederland, weer perfect functioneert. Van installatie, onderhoud, inregelen tot aan aanleg.

Strijkviertel 48

3454 PN Utrecht

Deskundigheid

Goed, snel, eerlijk, goede prijs.

Vervangende onderdelen mee.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Geen!

Block

SterSterSterSterLege ster

Jammer dat de gemaakte afspraak 2x werd afgebeld.

3e Afspraak was prima. Monteur op tijd, vakkundig en vriendelijk.

Marianne

communicatie rond het maken van de afspraak.
uitleg door de monteur bij plaatsing nieuw ventilatiesysteem.

Steven Boudestijn

keurig

houden zo

Geoffrey Zonneveld

Netjes, snel, deskundig en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk
Nvt

L.E. van Iterson-den Hamer

Komen gemaakte afspraak na.

F.Plat

prima