Deskundigheid
Resultaat werkzaamheden
Reactiesnelheid inplannen afspraak

Bijtenhoorn

Er wordt een onervaren monteur bij ons langs gestuurd.
Er wordt een onervaren monteur bij ons langs gestuurd.
vriendelijk, maar toen ging weg ging na twee uur zoeken wat er aan de hand was en na contact met een collega was het erger dan daar voor,
de monteur was uiterst beleeft.
mar wanhopig wat betreft de storing.

beleefdheid van de monteur

stuur iemand die verstand heeft van de klachten.

Reactie Alpha Ventilatie:

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat de monteur de storing niet heeft kunnen oplossen. Wij begrijpen dat dit voor u frustrerend kan zijn. Graag willen wij... Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat de monteur de storing niet heeft kunnen oplossen. Wij begrijpen dat dit voor u frustrerend kan zijn. Graag willen wij benadrukken dat niet elke monteur alle oplossingen kan bieden voor elk type systeem. Echter doen wij altijd ons uiterste best om het probleem op te lossen en daarbij proberen we altijd de juiste monteur met de benodigde expertise in te zetten.
Wij willen u daarom graag aanraden om contact op te nemen met ons team van deskundige adviseurs voor meer informatie over de mogelijkheden en oplossingen voor uw specifieke situatie. Wij hopen dat we de volgende keer beter aan uw verwachtingen kunnen voldoen en willen u bedanken voor uw begrip.

Nvt

Particulier

We hadden eerst last van schimmel op de badkamer door vocht. Probleem was dat na 14 jaar geen onderhoud de ventilatiebuizen dicht zaten. Na schoonmaak door Alpha Ventilatie functioneert het weer... We hadden eerst last van schimmel op de badkamer door vocht. Probleem was dat na 14 jaar geen onderhoud de ventilatiebuizen dicht zaten. Na schoonmaak door Alpha Ventilatie functioneert het weer optimaal. Nu ook een vochtdetector ingebouwd die er voor zorgt dat het systeem harder gaat als vocht toeneemt.

Verstand van ventilatie!

Thijs van den Oord

Heel vriendelijk personeel dat hier aan de deur was. Goede uitleg.

Klantvriendelijk, expertise

Misschien dat ik het gemist heb, maar ik kwam er pas achter dat ze de ventielen konden wisselen toen ik de voorbereidings-email kreeg

Privépersoon

Afspraak maken mag wel iets klantvriendelijker van toon! Fijne zorgvuldig werkende installateur Khan.

Goed werk.

De baas zou eens zelf een telefonische afspraak moeten maken, die wat lastiger is. Verder is alles goed verlopen

Matige deskundigheid installatie

Handel een klacht af. Zorg voor goede deskundigheid bij installatie

iAdvisus

Goed, correct, ter zake kundig

Geduld, luisterend oor, ervaring

Wellicht iets beter vertelleb wat er daadwerkelijk gaat gebeuren, dit onderhoud WTW was voor eerste keer. Volgende keer weten we wat ons te wachten staat (en dat valt mee)

Erik van Luxzenburg

Goede service, vriendelijk, accuraat en service gericht.

Service gericht

Op tijd, schoon en goed werk geleverd.

Kennis van zaken , goede adviezen.

het inplannen van de afspraak kan beter

Reeds bekend met de firma door impregneerwerkzaamheden

Zeer vriendelijke monteur, met goede tips